Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Aralık 2015

Mukaddes Bilgin Rize’nin özel davetlisi idi

Ümraniye’nin başarılı İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın eşi Menduha Kasap’ın özel davetlisi olarak Rize’de idi. Aynı zamanda Ümraniye ile İstanbul’u temsil de eden Başkan Bilgin, “Rize’de olmanın ayrıcalığını da bizzat yaşadım” dedi.

İSTANBUL TAKİPTE HABER SİTESİ / ÖZEL HABER

Ümraniye’nin başarılı İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin, özel davet üzerine Rize’ye gitti. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın eşi Menduha Kasap tarafından Rize Belediyesi’nin düzenlendiği Hz. Mevlana’nın 742. Vuslat yıldönümü ve Rize Belediyesi ile Rize Kadınlar Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (RİKADER) işbirliği ile gerçekleştirilen “Martı Çığlıklarındaki Gri Lezzet” 1. Hamsi Festivali”ne özel olarak davet edilen Mukaddes Bilgin, etkinliklerde yer almanın yanı sıra dünyanın Cenneti Rize’yi de gezme fırsatı buldu. Ayrıca AK Parti’de siyaset yapan Rizeli kadınlara Ümraniye’de ki başarılı çalışmalarını anlatan Başkan Bilgin, karşılıklı fikir alışverişinde de bulundu. 

“RİZE’DE BULUNMAKTAN SON DERECE MUTLU OLDUM”

Ümraniye ve İstanbul’u temsilen bu etkinliklerde yerini alan başarılı başkan Bilgin, “Rize’de bulunmaktan son derece mutlu oldum. Çok sıcakkanlı ve cana yakın olan Rizeliler ayrıca misafirperver insanlar. Burada Rize Belediye Başkanımızın eşi Menduha Kasap hanımefendinin özel davetlisi olarak hem Hz. Mevlana’nın 742. Vuslat yıldönümü etkinliği hem de Hamsi Festivali’ne katıldım. Kendisine özellikle teşekkür ediyorum. Rize’de olmaktan ve Rizeli insanlarla tanışmaktan da çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Ben, burada benimle ilgilenen ve yakınlık gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. 

selyus