Ana Sayfa SPOR 21 Aralık 2015

Güreşin Şampiyonu: Sancaktepe Belediyesi

Şampiyon olan takımı adına açıklama yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Emeği geçen kulüp yöneticilerimizi, hocalarımızı, sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. 6. yılda iki Türkiye şampiyonluğu. Sancaktepe’ye de bu yakışır. Önümüzdeki yıllarda Sancaktepe sporun merkezi olacak. Bu idealle geleceğe yürüyoruz” dedi.

Serbest Güreş Süper Ligi’nin Namağlup Şampiyonu Sancaktepe Belediye Spor Güreş Takımı’nın Şampiyonluk Kupası’nı Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç, Belediye Başkanı İsmail Erdem adına Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’ın elinden aldı. Takım olarak seremonide olan Namağlup Şampiyon Sancaktepe Belediye Spor Güreş Takımının sporcularında büyük bir sevinç ve coşku vardı.

“SANCAKTEPE SPORUN MERKEZİ OLACAK”

Şampiyon olan güreş takımında her bir emeği geçenleri tek tek tebrik eden Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Güreş Süper Ligi’nde şampiyon olan takımımız bugün Sakarya’da Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’dan şampiyonluk kupasını aldılar. Emeği geçen kulüp yöneticilerimizi, hocalarımızı, sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. 6. yılda iki Türkiye şampiyonluğu. Sancaktepe’ye de bu yakışır. Önümüzdeki yıllarda Sancaktepe sporun merkezi olacak. Bu idealle geleceğe yürüyoruz. Federasyon Başkanı Musa Aydın ve yönetimine de tebriklerimi sunuyorum” dedi.

 

selyus