Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 18 Haziran 2019

Muşlulardan ilkeli duruş

İstanbul’da ikamet eden Muşlular, ilkeli bir duruş sergileyerek, 23 Haziran Seçiminde AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım’ın yanında olacaklarının sözünü verdiler…

Muşlular İstanbul’da bir araya geldi. Mümtaz Yavuz, Yavuz Yavuz kardeşlerin organize ettiği birlik beraberlik buluşmasına Türkiye Büyük Millet Meclisi KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın ile Osman Mesten, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, AK Parti Muş İl Başkanı Rahmetullah Yaktı, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Doğruyol Partisi eski Muş Milletvekili Mümtaz Yavuz, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Muşlu İşadamları ve İstanbul’da ikamet eden Muşlular katıldı.

Aile ortamı ve samimi bir havada gerçekleşen ve gazeteci Mehmet Erdoğan’ın sunduğu buluşmada protokol üyeleri selamlama konuşmaları yaptılar.

IRAK DEVLETİ BARAKALARDA YÖNETİLDİ!

Sabah buluşmasının ev sahiplerinden Mümtaz Yavuz, “Sayın Cumhurbaşkanımız bu ülkede Beka sorunu var derken dış güçlerin uğraştığından bahsetmişti. Evet bu ülkede Beka sorunu vardır. Şimdi birlik beraberlik zamanıdır. Bizim atalarımız Çanakkale’de yatıyor. Onlar bize bu ülkeyi nasıl kazandırdığını çok iyi biliyoruz. Hemen yanıbaşımızda Irak var.  O koskocaman ülke ne hale geldi. Amerika bir tane kan akıtmadan ülkeyi işkâl etti. Sonrası malum. Taş üstüne taş bırakmadı. Daha düne kadar Irak Devleti barakalarda yöneliyordu. Allah korusun, aynı duruma gelmek istemiyorsak ülkemize sahip çıkacağız. Bu konuda siz Muşlu hemşerilerime sonuna kadar güveniyorum” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZA SİZLERİN ADINA SÖZ VERMEK İSTİYORUM”

AK Parti Bursa Milletvekilleri Muhammet Müfit Aydın yaptığı konuşmada, “Kıymetli hemşerilerim, ben bir aydan fazla bir zamandır buradayım, önümüzdeki Pazar gününe kadar da burada olacağım inşallah. İslam Beldesi İstanbul’a sahip çıkmamız lazım. Burada yaptığımız çalışmalar hep birebir oldu. Hemşerilerimden çok şikayetler aldım. Etnik milliyetçilik ayırımı ile özellikle Doğu ve Güneydoğululara büyük haksızlıklar yapıldı. Hepsini not aldım, sizlere söz veriyorum, bütün şikayetleri bizzat sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğim. Cumhurbaşkanımıza gururla; sayın Cumhurbaşkanım ben Muşlu hemşerilerimden İstanbul’a sahip çıkacaklarının sözünü aldım demek istiyorum. Karşı tarafın proje adayını kimlerin desteklediğini hepimiz iyi biliyoruz. Biz Muşlular, Tek Millet Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet Rabia’sı etrafından birleşerek dürüst ve ilkeli adayımız sayın Binali Yıldırım’ı desteklememiz lazım” diye konuştu.

İlginizi çekebilir

Hayrı Suer’den tarihi zafer

Hayrı Suer’den tarihi zafer

selyus