Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Şubat 2018

Mustafa Ataş, “15 Temmuz’da millet olma bilinci yeniden keşfedildi”

Mersin İl teşkilatı ‘Vefa yemeği’ne katılan AK Parti genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz’daki darbe girişimi karşısında millet olma bilincinin yeniden keşfedildiğini belirtti.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı, eski ve yeni teşkilat mensuplarına yönelik ‘Vefa Yemeği’ programı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu gecede partiye emeği geçen partililere teşekkür edildi.

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik’in öncülüğünde düzenlenen programa AK Parti genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Mersin Milletvekilleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Vefa gecesinde birlik beraberlik mesajları veren AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, partiye hizmeti geçenlere teşekkür etti.

Mersin İl Başkanlığının düzenlediği vefa gecesine bir konuşma yapan AK Parti genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) 15 Temmuz’daki darbe girişimi karşısında millet olma bilincinin yeniden keşfedildiğini belirtti.

Ataş, “Bugün Afrin’de yapılan operasyon… 15 Temmuz’da hain darbe girişiminde eğer başarılı olsalardı bu ülkeyi işgal edecek olan güçler PYD’si, PKK’sı, DEAŞ’ı, FETÖ’sü hepsi orada çöreklenmişler. Hepsi oradan Türkiye’yi işgal edeceklerdi. Bunun planı yapılmıştı. Onların bir hesabı vardı ama Allah’ın da bir hesabı vardı. Siz eğer dürüst, adaletli, samimi olursanız, sadakat sahibi olursanız, Allah’ın yardımını her zaman yanınızda bulursunuz, 15 Temmuz’da bulduğunuz gibi” dedi.

Bir başka konuşmacı olan Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin, “Sınırlarımızda gözlerimizin içine baka baka bir terör koridoru oluşturulmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Milletimizi, ülkemizi, devletimizin bekasını tehdit eden her türlü terör örgütlerine karşı mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.”

selyus