Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 12 Şubat 2017

Mustafa Ataş, “Her gün bir tane ‘Evet’ diyecek seçmenle buluşmalıyız”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Bu ülkenin başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanı Binali Yıldırım günde 18 saat çalışırken bize evde oturmak yakışmaz. Her gün bir tane ‘Evet’ diyecek seçmenle buluşmaya davet ediyorum. Her gün bir seçmene ‘Evet’ dedirtecek kararlılıkla çalışmaya davet ediyorum.”

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Kırklareli İl Başkanlığı’nca düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısında bit konuşma yaptı. Türk milletinin 14 yıllık AK Parti iktidarı döneminde kazanımlarını hazmedemeyen odakların oyununa gelmemesi gerektiğini belirten Ataş, referandumun sıradan bir halk oylaması olmadığını vurguladı.

Türkiye’nin 15 Temmuz darbe girişimi gecesi aslında işgal eylemi planıyla karşı karşıya geldiğini anımsatan Ataş, “Darbe girişimi başarıyla sonuçlanmış olsaydı Türkiye, DAEŞ terör örgütü mensupları, PKK’sı PYD’si YPG’si, FETÖ’sü çeteleri tarafından işgal edilecekti. Eğer o gecesi darbe girişimi başarılı olmuş olsaydı bugün Suriye’de Fırat Kalkanı Operasyonu diye mücadele ettiğimiz terör örgütleri tarafından Türkiye işgal edilecekti. O yüzden rahatlıkla diyorum ki o işgal hareketi bugün mücadele ettiğini tüm terör örgütleri bizim geçmişimizde yaşadığımız dedelerimizin mücadelesini verdiği haçlı zihniyetinin bugünkü temsilcileriydi. Onun için mücadelemizi ölümüne sürdürmeye mecburuz.” diye konuştu.

Ataş, Türkiye’nin daha istikrarlı bir ülke haline getirmek, dünyada daha fazla söz sahibi yapmak için halk oylamasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Türkiye’de geçmişte atlatmış olduğu badirelerin yeniden yaşanmamasını tamamen ortadan kaldıracak tamamen Türkiye’yi geleceğe emin adımlarla taşıyacak sistemin adıdır Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemi. Türkiye geleceğe artık bugünkü sistemle yürüme şansı yoktur. Daha hızlı yürümek, daha hızlı kalkınmak ve gelişmek zorundadır. Bunun kararını vereceği gündür 16 Nisan halk oylaması günü. Teşkilat mensubu herkesi 16 Nisan akşamına kadar kapı kapı dolaşmaya davet ediyorum. Kırklareli’nde elini sıkmadığımız kimse kalmacakmışcasına tüm ilçelerimizde kapı kapı dolaşmaya davet ediyorum. Bu ülkenin başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanı Binali Yıldırım günde 18 saat çalışırken bize evde oturmak yakışmaz. Her gün bir tane ‘Evet’ diyecek seçmenle buluşmaya davet ediyorum. Her gün bir seçmene ‘Evet’ dedirtecek kararlılıkla çalışmaya davet ediyorum.”

selyus