Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 2 Eylül 2017

Mustafa Ataş, ilçe teşkilatlarıyla bayramlaştı

AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, ilçe teşkilatlarının bayramlaşma programlarına katıldı. Anadolu Yakası’nda 6 ilçe teşkilatı bir araya gelen Ataş, hem Kurban Bayramı ile ilgili hem de teşkilatlara AK Parti’de görev almanın ayrıcalık ve önemine binaen açıklamalarda bulundu.

Ataş, Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte bayramın birinci günü İstanbul İl Başkanlığının organize ettiği bayramlaşma programına katılarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik etti.

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, il programı bittikten sonra önce Ümraniye İlçe Teşkilatı ardından da Sancaktepe İlçe Teşkilatı bayramlaşma programlarına katıldı.

Özellikle Ümraniye İlçe binasında yoğun katılımdan dolayı izdiham olduğu gözlerden kaçmadı.

Ataş, yoğun bayramlaşma programına ikinci günde devam ederek sırasıyla Tuzla, Sultanbeyli, Kadıköy ve Maltepe İlçe Teşkilatlarının programlarına katılarak partililerle bayramlaştı. Teşkilat mensuplarına Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın selamlarını ileten Ataş’a milletvekilleri ile belediye başkanları da eşlik etti.

İlçelerdeki protokol konuşmalarının ardından Genel Başkan Yarımcısı Mustafa Ataş, teşkilat mensuplarıyla bayramlaştı.

 

selyus