Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Ağustos 2019

Mustafa Ataş’ın temposu atom karınca misali

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi (MKYK) ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, olağanüstü bir performans göstererek aynı günde tam 5 ilçe başkanlığının bayramlaşma programına katıldı. Kurban Bayramı’nın 2. günü Sancaktepe, Ümraniye, Kadıköy, Çekmeköy ve Üsküdar İlçe Başkanlıklarının düzenlediği bayramlaşma programlarına gönülden ve severek katılan Mustafa Ataş, teşkilatların nezdinde gönül adamı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

10 yıl Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığı yapan, ardından da Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla ifa eden ve günümüzde de performansından bir şey kaybetmeyen Ataş, hala atom karınca gibi güçlü ve istekli…

Teşkilatlarla bayramlaşma programına Sancaktepe İlçe Başkanlığının programına katılarak başladı. Ataş’a burada TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve önceki 2 dönem Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile İlçe Başkanı Adil Kandemir eşlik etti.

Daha sonra İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’nun öncülüğünde Ümraniye İlçe Başkanlığında gerçekleşen programa geçen Ataş, burada yoğun ilgi gördüğü teşkilatlarla bayramlaştı.

Ataş, ardından Kadıköy İlçe Başkanlığının düzenlediği bayramlaşma programına katılarak teşkilatlarla bayramlaştı. Burada kendisine MKYK Üyesi Erol Kaya ile İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın eşlik etti.

Mustafa Ataş Kadıköy İlçeden ayrılıp aynı zamanda sorumlu olduğu Çekmeköy İlçe Başkanlığına geçerek burada teşkilatlarla bayramlaştı.

Son olarak İlçe Başkanı Adem Kaan Pehlivan’ın öncülüğünde Üsküdar İlçe Başkanlığında gerçekleşen bayramlaşma programına katılarak teşkilatlarla bayramlaşan Mustafa Ataş’a MKYK Üyesi Tuğba Işık Ercan ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen eşlik etti. Ayrıca İl Başkanı Şenocak ile Genel Başkan Yardımcısı Kaya da programa katıldı.

 

selyus