Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 6 Ekim 2015

Mustafa Demiral Kadıköy’de

AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral Kadıköy esnafını ziyaret ederek kendileriyle yakından ilgilendi. Demiral, ayrıca çok dertli olan esnafın sorunlarını dikkatle dinledi.

AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral ve Kadıköy Seçim Koordinasyon Merkezi ekibiyle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Demiral, Söğütlüçeşme ve Altıyol esnafını ziyaret ederek hayırlı işler temennilerinin ardından kendilerini dinledi.

Gezi olayları ile başlayan eylem ve yürüyüşlerden şikayetçi olan Kadıköy esnafı, Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral’e marjinal gruplar tarafından kepenklerinin boyandığını, camlarının kırıldığını, zaman zaman bu grupların eylemleri ile erken kapatmak durumunda kaldıkları için müşteri kaçırdıklarını, bu olayları tetikleyen ve destekleyen muhalefeti 1 Kasım Seçimleri’nde cezalandıracaklarını söyledi.

AK Parti iktidarından memnun olduklarını ifade eden Kadıköy esnafı, hizmet üreten hükümete çomak sokuluyor, çelme takılıyor, iktidarın rahat çalışılmasına izin verilmediğini, çeşitli komplo ve oyunlarla Türkiye ekonomisine balta vurulduğunu dile getiriyorlar.  Konuşmalarına devam eden duyarlı esnaf, “Biz istikrar istiyoruz, AK Parti tek başına iktidar olsun istiyoruz, artık Kadıköy’de eylem miting yapılmasını istemiyoruz.” dediler.

DEMİRAL, “KADIKÖY ESNAFI DERTLİ

Kadıköy’de ziyaret ettiği her esnafla yakından ilgilenen ve sorunlarını dinleyen AK Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayı Av. Mustafa Demiral, İstanbul Takipte Haber Sitesi’ne yaptığı açıklamada: “Diğer ilçe esnafıyla Kadıköy esnafı arasında çok fark gördük. Kadıköy esnafı çok dertli. Tabi haklılarda. Geziciler ve aşırı fraksiyonlar kendilerine bir rahatlık vermiyor. Esnaf artık bu gereksiz miting ve toplanmalardan bıktı. Bu tür rahatsızlık verici mitingler de parti olarak gündemimizde. Yeni süreçte Anadolu Yakası’nda Maltepe Sahil Meydanı’nda, Avrupa Yakası’nda ise Yenikapı Meydanı’nda mitingler yapılacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’da bu konuyla ilgili geçtiğimiz aylarda açıklama yapmıştı. Miting alanlarının dışında toplanmalara izin verilmeyecek” diye konuştu.

selyus