Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Ağustos 2015

Nerede bu devlet?

Nerede bu devlet? Türkiye Cumhuriyeti yetkilileri PKK için bir avuç çapulcu demeye devam etsin! O bir avuç çapulcu dediğin PKK, Türkiye sınırları içinde senin o anlı şanlı Türk Bayrağı’nı indirip kendi bayraklarını astılar.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Silvan’da Bayrağımıza büyük saygısızlık. Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde bir grup YDG-H üyesi, Tekel Mahallesi’ndeki 4 Nolu Aile Sağlık Merkezi bahçesindeki gönderde bulunan Türk bayrağını indirip, yerine PKK flaması astı. Nerede bu devlet?

Silvan’ın Selahattin, Tekel ve Mesçit mahallerinde sokak ve caddelere hendek kazıp, barikatlarla kapatan ellerinde uzun namlulu silah bulunan PKK’lı teröristler yoldan geçen araçlardakilere kimlik kontrolü yaptı. Dün gece olay yerine gelen polis ekiplerine molotof atıp, ve uzun namlulu silahlarla ateş açan teröristlere polisler de karşılık verdi. Çıkan çatışmalarda ölen ya da yaralanan olmadı.

Gündüz de yolları kapatan PKK’lılar, gelen polis ekipleriyle sık sık çatışmaya giriyor.

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde, PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’liler güvenlik güçlerinin girişini engellemek için hendek kazıp, barikatlarla kapattıkları Tekel Mahallesi’nde bulunan 4 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin bahçesinde direkteki Türk Bayrağı’nı indirip yerine PKK flaması astı.  

Olaylar nedeniyle de Sağlık Merkezi’ne bugün görevlilerin gitmemesi nedeniyle hizmet verilmediği belirtildi.

Kaynak: Star gazetesi

Etiketler:
selyus