Numan Kurtulmuş, “Tayyip Erdoğan’ın karizmasının arkasına sığınarak siyaset yapma devri geride kaldı”

AK Parti, pandeminin bütün ülkeyi etkisi altına aldığı için bir süre ara verdiği kongrelerine kaldığı yerden yapmaya devam ediyor.

AK Parti Erzurum ve Erzincan 7. Olağan İl Kongreleri tamamlandı. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yöntemi ile katıldığı kongrelere, Genel Başkan Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş da katılarak konuşma yaptı.

Yeni dönemde sadece Tayyip Erdoğan’ın karizmasının arkasına sığınarak siyaset yapma devrinin geride kaldığını dile getiren Kurtulmuş, herkesi elini taşın altına koymaya davet etti.

“HERKES BİR TAYYİP ERDOĞAN GİBİ HAREKET EDECEK”

Kurtulmuş, Tayyip Erdoğan’ın bir dünya markası ve büyük bir siyasi lider olduğunu ifade ederek, onunla aynı yolda omuz omuza yürümekten büyük keyif aldıklarını anlattı.

Yeni dönemde sadece Tayyip Erdoğan’ın karizmasının arkasına sığınarak siyaset yapma devrinin geride kaldığını dile getiren Kurtulmuş, “Her bir politik aktörümüz bir Tayyip Erdoğan gibi hareket edecek, onun gücünü, kuvvetini, onun ortaya koyduğu performansı daha da ileriye götürecek bir azimle, gayretle mücadelesini sürdürecektir.” diye konuştu.

selyus