Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Kasım 2015

Nurdan Özyazar’a yeni görev

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları’nın gülen yüzü Nurdan Özyazar, İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat tarafından İl Kadın Kolları Tanıtım Medya Birim Başkanı olarak atandı.

AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları’nın tecrübeli siyaset kadını Nurdan Özyazar, İl Kadın Kolları Tanıtım Medya Birim Başkanı oldu. İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat tarafından bu yeni görevine atanan Nurdan Özyazar, yine icra kurulunda Halkla İlişkiler Birim Başkanı olarak görev yapıyordu. Başkan Polat, tanıtım medya üzerinde tecrübesi olan ve bu birimde daha fazla verimli olacağına inandığı Nurdan Özyazar’ı Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevinden, Tanıtım Medya Birim Başkanlığı görevine kaydırdı.

Basınla görevi gereği geçmişten gelen bir tanışıklığı olan ve güler yüzüyle gazetecilere her zaman pozitif duruşu sergileyen Nurdan Özyazar, ayrıca il kadın kollarının gülen yüzü olarak ta anılıyor.

İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak, Nurdan Özyazar’a yeni görevinde başarılar dileriz. Ayrıca Nurdan Özyazar’dan boşalan Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı’na atanan Didem Erkut’a da başarılar dileriz.  

selyus