Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Nisan 2015

O bir Erzincan sevdalısı

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Avukat Serkan Bayram, “Sevdam Erzincan. Benim amacım Erzincan’a Erzincanlı hemşerilerime, canlarıma hizmet etmektir. Daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha güvenli, daha çok iş sahasının olduğu bir Erzincan için sizlerden destek bekliyorum”

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Avukat Serkan Bayram, İstanbullu Erzincanlılara seslenerek “Sevdam Erzincan. Benim amacım Erzincan’a Erzincanlı hemşerilerime, canlarıma hizmet etmektir. Bunun için siyaset yapıyorum. Siyasetten muradımda insanlığa hayrımızın olmasıdır. Daha yaşanabilir, daha huzurlu, daha güvenli, daha çok iş sahasının olduğu bir Erzincan için sizlerden destek bekliyorum”

CNN Türk’e önemli açıklamalarda bulanan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Avukat Serkan Bayram, engelli vatandaşların neden önemli makamlara gelemediği konusuna değinerek, “Bizde o bilek de var o yürek de var” dedi.

AK Parti’nin Erzincan’dan aday gösterdiği Bayram, engelliler için neler yapılması gerektiğini anlattı.

“BENİM SEVDAM ERZİCAN”

‘Benim Sevdam Erzincan’ sloganı ile konuşmasına başlayan AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Avukat Serkan Bayram, “Sevdam Erzincan. Benim amacım Erzincan’a Erzincanlı hemşerilerime, canlarıma hizmet etmektir. Bunun için siyaset yapıyorum. Siyasetten muradımda insanlığa hayrımızın olmasıdır. Engelli kardeşlerimize hayrımız olmasıdır” dedi.

YÜKSEK PUAN ALMASINA RAĞMEN HAKİM ATAMASINA ENGEL OLDULAR

Başından geçen bazı zorluklar ile ilgili açıklamada bulunan Avukat Serkan Bayram, yüksek not almasına rağmen engelli olduğu için hakim atamasının yapılmadığını kaydetti.

Bayram, “Kuruldaki arkadaşlar beni üsten aşağı süzerek gözünün ütünde kaşın var gerekçesiyle benim hakimliğe atamamı yapmadılar. Sebep fiziki şartlar. Kanunu mevzuatlarda bazı eksiklikler var. Bunu da yeni dönemde Allah’ın izni ile kaldıracağız” dedi.

“BİZDE O BİLEK DE VAR O YÜREK DE VAR”

Engellilerin en büyük sıkıntısının kesintiye uğrayan bakım paraları ve maaşları olduğunu söyleyen Erzincan Milletvekili adayı Serkan Bayram, “Engelli bakım maaşı için engelli şahıs önemlidir. Ailesi önemli değildir. Bunlarla ilgili düzenlemenin yapılması için gerekli mücadelemizi yapacağız. Engelli maaşları ile ilgili, engelli bakım ücretleri ile ilgili, Ulaşılabilirlik sorunlarının çözümü, psikolojik algı, kabul edilebilirlikle ilgili sorunların çözümü, engelli vatandaşlarımın kabiliyeti doğrultusunda eğitimlerinin yapılabilmesi ve en önemli makamlara gelebilmesi ile ilgili sorunların çözümü ve güzel makamlara gelebilmesi. Neden engelli kardeşim belediye başkanı olmuyor, niye vali olmuyor, niye müsteşar olmuyor. Olanlar bizden çok mu akıllı. Kimse kusura bakmasın. Bizde o bilek de var o yürek de var. Önümüzdeki prangaları bir bir bozacağız Allah’ın izniyle. ” dedi.

Etiketler:
selyus