Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 13 Kasım 2018

Ömer Şahan, “Bu harita CHP’li belediyelerin beton lobisinin haritasıdır”

İBB Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Şahan, “Kendi gözündeki saman çöpünü görmeyen, başkasının gözünde hizan tozuna laf eden anlayış. Bu harita CHP belediyelerinin beton lobisinin haritasıdır” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Şahan, Kasım Ayı Meclis Toplantısı 1. Oturumunda CHP’li Meclis Üyelerinin sataşmalarına cevap verdi.

https://www.facebook.com/omer.sahan.73932/videos/10160832276130212/

İstanbul haritası üzerinden ilçe ilçe İBB ve TOKİ’nin çalışmalarıyla ilgili eleştiri getiren CHP Bakırköy İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman’a cevap veren İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Ömer Şahan, “TOKİ ve diğerleri, tüm bu çalışmaları sizin yönettiğiniz belediyelerin sınırları içinde yaptı. Kaç tanesine dava açtınız? Buralardan ihale alanları ve iş alanları yandaşlıkla suçluyorsunuz. Yandaş ne demek? Eğer buralardan ihale alanlar ve bu işleri yapanlar yandaşsa, CHP’li Belediyelerden ihale alanların hepsi yandaş olması lazım, senin pencerenden!” dedi.

Ömer Şahan, “Kendi gözündeki saman çöpünü görmeyen, başkasının gözünde hizan tozuna laf eden anlayış. Bu harita CHP belediyelerinin beton lobisinin haritasıdır” diyerek konuşmasını tamamladı.

selyus