Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 13 Nisan 2019

Ömer Şahan, “CHP’li bir belediye başkanına da bu yakışır!”

Parti rozetini hala çıkarmayan Odabaşı için ‘CHP’li başkana da bu yakışır diyen Kadıköy’ün tecrübeli siyaset adamı Ömer Şahan, Mazbatayı aldınız o rozeti takmaya devam ediyorsun. Yani diyorsun ki ben sadece CHP kimliğim ile bana oy verenlere başkan olacağım! Eee size de bu yakışır!!!” dedi.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldıktan sonra tarafsız olması gerekirken parti rozetini çıkarmayarak hala CHP’li gibi davranmasına Kadıköylülerden yoğun tepki geldi.

İlçe Seçim Kurulu Başkanına tarafız olacağının sözünü vermesine rağmen Cumhuriyet Halk Partisi rozetini çıkarmayarak tüm Kadıköylülerin değil sadece CHP’nin adayıyım demek mi istiyor? Bu yanlışı sadece ona oy vermeyen Kadıköylülere değil, Hatta CHP olmayıp da ona oy verenlere de yapıyor!

Kadıköy Belediyesi resmi makamda misafirlerini ağırlarken de görüldüğü üzere CHP rozeti hala yakasında duruyor!

“CHP’Lİ BAŞKANA DA BU YAKIŞIR”

Başkan Odabaşı’nın bu taraflı ve yanlı durumunu gören ve ‘CHP’li başkana da bu yakışır diyen Kadıköy’ün tecrübeli siyaset adamı Ömer Şahan, Mazbatayı aldınız o rozeti takmaya devam ediyorsun. Yani diyorsun ki ben sadece CHP kimliğim ile bana oy verenlere başkan olacağım! Eee size de bu yakışır!!!” diyerek tepki verdi.

selyus