Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Şubat 2019

Özgül Özkan Yavuz, Kadıköy’deki Tanzim Satış Noktaları’nı gezdi

Bugün itibari ile start alan İBB Tanzim Satış Noktaları hususunda Kadıköy’de 2 ayrı bölgede kurulan noktalarda ucuz ürünlere vatandaş yoğun ilgi gösterdi. AK Parti Kadıköy Belediye Başkan Adayı Özgül Özkan Yavuz ise bu uygulama ile pazarlarda fiyatların olumlu etkileneceğini söyledi.

Tanzim satış noktaları kurulması ile vatandaşlar ucuza sebze, meyve ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. İstanbul’da 50 noktadan Kadıköy’de vatandaşlar büyük bir rağbet gösterdi.

Tanzim Satış Noktasına sabah saatlerinde gelen Kadıköy Belediye Başkan Adayı Özgül Özkan Yavuz, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, çalışmaları izledi. Tanzim satış noktalarında ilk etapta domates, salatalık, ıspanak, patates, soğan, patlıcan ve biber satışı gerçekleşecek. Vatandaşlar 3 kilo satın alabilecekleri belirtilirken, BELTUR görevlilerinin yaptığı satışlar öncesi kısa bir açıklama yapan Özgül Özkan Yavuz, “Kadıköy ilçesinde Büyükşehir Belediyemiz tarafından 2 noktada, Kadıköy İskele meydanı ve bir değeri de Bostancı İDO karşısında, Tanzim Satış Noktası oluşturuldu. Üreticiden doğrudan tüketiciye ulaştırılacak. Antalya’dan üreticisinden alınıp direk nakliyat yapılıp uygun fiyatla vatandaşa sunuluyor. Ben bunun pazardaki fiyatları da olumlu etkileyeceğini biliyorum” şeklinde konuştu.

selyus