Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Eylül 2016

PKK silahlı halk hareketi imiş!

TBMM’deki terörist örgütün temsilcisi HDPKK Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, “Biz PKK’yi silahlı bir halk hareketi olarak tanımlıyoruz. Biz bugüne kadar, 1990’dan bu yana kurulmuş hiçbir partimiz PKK’yi terör örgütü olarak tanımlamadı.” dedi. 

Bu nasıl iştir! Adam aleni PKK’yi legal gösterecek açıklamalar yapıyor. PKK terör örgütü ise Selahattin Demirtaş denen bu adamı içeri alın, eğer değilse içeri aldıklarınızı da bırakın. Yazılan, çizilen haberler eğer doğruysa devlet, PKK’lı diye ortaya çıkardığı 14 bin öğretmeni başka yere atamakla PKK’nın terör örgütü olmadığını da tescillemiş oldu. Bu PKK’lı öğretmenler, çıkartılan Karar Hükmünde Kararname kapsamına girmiyor mu?

TBMM’deki terörist örgütün temsilcisi HDPKK Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, “Biz PKK’yi silahlı bir halk hareketi olarak tanımlıyoruz. Biz bugüne kadar, 1990’dan bu yana kurulmuş hiçbir partimiz PKK’yi terör örgütü olarak tanımlamadı.” diyecek ve devlet hala bu adamı kodese atmayacak. Bunda ya bir yanlışlık var, ya da bu adamın devlet içinde bizim bilmediğimiz bir gücü var…

selyus