Hüseyin YELKENCİ

İstanbul’dan Yansıyanlar

Proje adaydan sürekli FETÖ algısı

İstanbul’da seçim süreci heyecanla devam ederken, bir taraftan da adayların 10,5 milyon seçmene daha çok ulaşmanın gayreti içindeler… Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, iptal edilen seçimde çaldıkları oylarla geçici de olsa 19 gün o değerli makamı işkâl ettiği sürede İstanbullular hizmet yerine adeta tam bir FETÖ tarzı algılar oluşturmanın gayret içindeydi!

– Gelir gelmez ne yaptı? Elemanlarına video çekimi yaptırıp yemekhaneymiş gibi çay ocağına girerek müsakka-antrikot misali, olmaz başkana da aynı yemek algısı oluşturmaya çalıştı..!!

– Başka ne yaptı? Bu güne kadar hiçbir belediye başkanının yapmadığı iş, başkanlık makam oda kapısının girişine X-Ray cihazı taktırdı..!!

– Başka ne yaptı? Makam odasında gayet güzel Atatürk posteri varken, sırf algı olsun diye devasa büyüklükte bir Atatürk posteri astı odaya!!

– Başka ne yaptı? Saraçhane’deki İBB bina girişlerindeki yazıların başına T.C ekletti..!!

– Başka ne yaptı? Bugünü ne kadar gelmiş geçmiş hiçbir belediye başkanının istemediği kozmik bilgilerin kopyalanıp kendisine teslim edilmesini istedi..!!

– Başka ne yaptı? İBB İştiraklere bağlı şirketlerin 1 yıllık gelir giderlerini temin ederek oralardan ne çıkarırım, onun şeytanlığının peşine düştü..!!

– Başka ne yaptı? Adamda Allah korkusu olmadığı için bu aldığı bilgileri çarpıtıp yalanlar katarak televizyonlara çıkıp milletin kafasını karıştırmaya çalıştı..!!

Ya kardeşim sen oraya şeytanlık yapmak için mi gittin? Bu millete hizmet sözün vardı, o damı yalandı yoksa!

Binali Yıldırım bu süreçte ne yaptı peki? Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) kararına saygı duydu ve partisinin yaptığı itiraz sürecini efendice bekledi..

Öte yandan proje aday tam tersi hiç rahat durmadı. Onun için onun FETÖ şeytanlıklarını unutmayalım ama adam sosyal medyayı çok iyi kullanıyor!

Bu yönde bir tehlike oluşturabilir. Onun önüne geçilmeli..

Tabi şu gerçeği de unutmayalım; sosyal medya her ne kadar çok önemli olsa da her şey demek değildir!

Binali Yıldırım’ın samimiyeti, dürüstlüğü, adam gibi adam oluşu yalancı ve samimiyetsiz proje adayına 10 basar, hatta her ikisi kıyas bile edilemez!

Son sözüm; sandıklara sahip çıkalım, bu eli uzunların nereden ne çalacağı belli olmaz! Oyları İlçe Seçim Kurulu’na götürürken arabada bile çuvalı değiştirirler..!!

selyus