Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Temmuz 2022

Radyo Başakşehir, ünlüleri ağırladı

Radyo Başakşehir’de, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6. yıl dönümünde “15 Temmuz Özel Yayını” gerçekleştirildi. 15 Temmuz Şehitler Anıtı’ndan ve gün boyu süren yayına 15 Temmuz gazileri başta olmak üzere AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Tuzla Belediye Başkanı Doktor Şadi Yazıcı ile birçok isim konuk oldu.

Radyo Başakşehir, Fetullahçı Terör Örgütü’nün 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün engellenmesinin 6. yıl dönümünde anlamlı bir yayın gerçekleştirdi. 15 Temmuz Şehitler Anıtı’ndan yayın yapan Radyo Başakşehir, gün boyu birbirinden önemli isimleri ağırladı. Radyo programcıları Özgür Kani, Melis Bektaş ve Enes Özdemir, kahraman gazilerin yanı sıra AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, gazeteciler Murat Çiçek ve Serkan Fıçıcı’yı misafir etti.

“TÜRKİYE’MİZİ YARINLARA TAŞIMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

15 Temmuz Şehitler Anıtı ve Hafıza Müzesi’ni ziyaret eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Radyo Başakşehir’in özel yayınına konuk oldu. Kabaktepe, “Milletimizin vatan sevgisi ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı duruşu, halkının yanında oluşu ile FETÖ’nün hain darbe girişimi püskürtüldü. Saraçhane’de 15 şehidimiz olmuştu. Saraçhane’de ‘Bayrağımızın, milletimizin ve vatanımızın arkasındayız’ diye haykıracağız. Türkiye’mizi yarınlara taşımaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZE VE GAZİLERİMİZE MİNNETTARIZ”

Radyo Başakşehir’in 15 Temmuz Özel Yayını’na katılan bir diğer konuk ise Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek oldu. Kaymakam Demiryürek, “Bugün ev sahibi olarak 15 Temmuz’u unutmamak ve unutturmamak için akın akın gelen vatan sevdalıları ile birlikteyiz. Üsküdar, söz konusu vatan olduğunda üzerine düşeni yapmıştır ve bundan sonra da yapacaktır. Şehitler Anıtı’na ev sahipliği yapan ilçe olarak bu önemli emanetin üzerimize yüklemiş olduğu sorumluluğun farkındayız. Milletimiz, her ferdiyle iradesine sahip çıkan ve darbelere geçit vermeyen kimliği ile kahramanlık destanı yazmıştır. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimize minnettarız” ifadelerini kullandı.

“15 TEMMUZ’U UNUTMAYACAK VE UNUTTURMAYACAĞIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “FETÖ’nün hain darbe girişimini unutmayacağız. Köklerini kazıyana kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimizin ve şehit ailelerin her anında yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. 15 Temmuz’u unutmayacak ve unutturmayacağız” dedi.

“GÖZÜMÜZÜ KIRPMADAN YİNE SOKAĞA ÇIKARIZ”

15 Temmuz’un kahraman gazilerinden Ahmet Tanış, Haşim Bozdemir, Halim Ayvalıoğlu, Recep Safi ve Erdal Akyasan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonrasında sokaklara döküldüklerini ve yaşananları dün gibi hatırladıklarını dile getirdi. Bir darbe girişimi olması durumunda gözlerini kırpmadan yine hainlerin önüne çıkacakları söyleyen gaziler, bir daha darbe girişimlerinin yaşanmaması için dua da etti.

selyus