Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Şubat 2022

Refahlı Dostlar, nostalji ‘Divan Toplantısı’nda buluştu

Refahlı Dostlar Grubunun öncülüğünde nostalji olarak gerçekleşen Refah Partisi Şişli İlçe Divan toplantısında bir konuşma yapan Refah Partisi ve AK Parti’nin saygın abisi Refah Partisi Şişli eski İlçe Ekrem Erdem, “Biz dava için gönül vermiş ismi duyulmayan dostlarla yola çıktık ve dedik ki; Biz Refah Partililer olarak buna kalben inanıyoruz” dedi. 

Nostalji olarak Refah Partisi Şişli İlçe Divan toplantısı icra edildi. Refahlı Dostlar Grubunun öncülüğünde Kâğıthane Mavi Köşk Düğün salonunda gerçekleşen buluşmaya Ekrem Erdem, Yusuf Tülün, Nevzat Şatiroğlu, Arif Calban, Turgut Aktaş ve Yalçın Özer gibi çok değerli Refah Partili eskimeyen dostlar katılım sağladılar. Başkan Ekrem Erdem Refah Partisi kuruluş yıllarını anlatırken duygulandığı gözlendi. Çağlayan Gürsel Mahallesi’nde bir bakliyatçı dükkanında kurulan Refah Partisi Şişli teşkilatı daha sonra “Okmeydanı’nda, bir inşaatın küçük bir yerinde derme çatma naylonlarla etrafını çevirili bir mekanda ilçe yönetim kurulu toplantılarını yapardık. Nerden nerelere geldik. Bu tamamen Allah’ın bir lütfu” dedi.

“BİZ DAVA İÇİN GÖNÜL VERMİŞ İSMİ DUYULMAYAN DOSTLARLA YOLA ÇIKTIK”

Duygusal anların yaşandığı programda bir konuşma yapan Ekrem Erdem, “Biz dava için gönül vermiş ismi duyulmayan dostlarla yola çıktık ve dedik ki; Biz Refah Partililer olarak buna kalben inanıyoruz” dedi. Daha sonra Yalçın Özer başkanın hazırlamış olduğu o dönemlere ait tamamen eski videolardan oluşan güzel bir sinevizyon gösterisi sunuldu.

RAHMETLİ ABDULMECİT YÜCEL’İN VİDEOSU SALONDAKİLERİ DUYGULANDIRDI

Refah Partisi Şişli’de görev yapan sonraki yıllarda aramızdan ayrılan ve vefat edenlere yönelik anlamlı bir video izletildi. Videonun sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında çok duygulandığı hanımı doğum esnasında vefat eden Rahmetli Abdulmecit Yücel’in o gün partideki nöbetine geldiği o anı anlattığı video herkesi çok duygulandırdı. Vefat eden Mürsel Yavuz hocamız Aşr-ı Şerif okuyarak dualar hediye edildi.

Çok önemli ve anlamlı bir toplantıda olduklarını dile getiren divan başkanı Yusuf Tülün bu salonda bulunanlar, aramızda olmak isteyip de burada bulunamayanlar gönülleri burada olan ve ahirete intikal edenler nice zor zamanlara şahit oldukları gibi nice büyük zaferleri de birlikte yaşadık. Bu salonda bulunan siz değerli kardeşlerimi takdirle şükranla bir kez daha selamlıyorum dedi.  Sonra temsilen divan toplantısına başkanlık yaptı. Toplantı sonrası günün anısına toplu resim çekilerek program sona erdi. Kaynak: haber7.com

selyus