İlhami GÜNAYDIN

Geçmişten Geleceğe

REİSE AÇIK MEKTUP!

Reis, Genişletilmiş İstanbul İl Danışma Meclisi’nden seslendi,

“Kibir abidelerine asla yer yoktur..”

İyi de reisim bunlardan Rize’de çoktur..

Telefona bakmayanlar mı dersin, randevusuz makamlarına girdiğinizde randevun var mı idi diye soranlar mı dersin…

Siyasetin sermayesi insandır diye senden öğrendik lakin bunlar bahşettiğiniz makamların gücünü kullanarak oldum olası insanlara tepeden bakarlar…

Kimsenin gözünün yaşına bakmadan vur neşteri. Vur ki, sana inanmış, sana gönül vermiş, her türlü entrikalara rağmen davasına sımsıkı sarılmış arkandan yürüyen kitlelerin yüreğine su serpmiş ol..

Vur ki fabrika ayarlarına, kuruluş ruhuna dönüşsün.

Güngören belediyesinden başlandı. Devamını bekliyoruz.

Teşkilatlarımızda mücahit kılığında müşahitler istemiyoruz. AK Parti maskesi altında gizlenen AKP’lileri istemiyoruz!

Hasılı AK Parti’ye, dolayısıyla size zarar veren herkesi tespit ederek tasfiyelerini bekliyoruz.

Memleketinde bile dört ilçenin düşmesine vesile olanları, başını eğenleri her kim olursa olsun asla affetmeyin. Her şeye rağmen milletin arkanda..

Milletini arkana al, gerisini merak etme sen. 15 Temmuz’da da öyle olmadı mı?

Sen öyle sacayaklarına falan güvenme.. En yakın dostların bile yolda bırakmadı mı?

FETÖ yapılanması dün vardı, bugün de var yarın da var olacaktır. Sen böyle ülkeni sahiplendiğin, küresel haydutların tuzaklarını bozduğun sürece hep saldıracaklar. Asla vaz geçmeyecekler.

Yola çıktıklarını yolda bulduklarına tercih etmezsen, sana ve davana bağlı sadık dostlarınla yola revan olursan hüsrana uğramayanlardan olursun.

Yolumuz uzun ve çetin.. 2023 hedefimize ulaşmamızı istemeyen ve sekteye uğratmak için her türlü çabayı gösteren dahili ve harici mahfillere karşı uyanık olmak durumundayız. Onun için yeniden yapılanmaya giden teşkilatlarımızın FETÖ ve ‘AKP’ zihniyetinden arınması gerekmektedir.

Milletimizin ve devletimizin bekası için sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve onun yanında hiç bükülmeden dik duran milliyetçiliğini ülkemizin bu zor zamanında anlamlandıran sayın Bahçeli’nin yolu açık olsun. Dualarımız sizinle..

Selam ve dua ile.

İlhami GÜNAYDIN

selyus