Ana Sayfa İÇ POLİTİKA, YEREL YÖNETİMLER 16 Mayıs 2019

Şadi Yazıcı, “Ben size bir ihanetin anatomisini anlatayım!”

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs ayı 2. oturumunda İSKİ Faaliyet Raporu görüşülürken söz alarak dönemin İSKİ Genel Müdür Ergün Göknel’le ilgili isim vermeden zehir zemberek eleştirilerde bulundu.

Milyon dolar vurgunun yapan Ergun Göknel, o dönem kendisinden 29 yaş küçük sekreteri Feray Karvar ile yakalanınca eşi Nurdan Erbuğ da intikamını almak için Göknel’in bütün usulsüzlüklerini ortaya dökmüştü..!! Başkan Yazıcı’da İBB Meclis kürsüsündeki konuşmasında isim vermeden bu olup bitenlere parmak bastı..!!

“BAŞKAN ŞADİ YAZICI, OLMAYAN SU ÜZERİNDEN YOLSUZLUK YAPABİLEN BİR TEK GRUP VAR ODA SİZSİNİZ!”

İSKİ 2018 Faaliyet Raporu görüşülürken söz alan Başkan Yazıcı, İBB CHP grubundaki meclis üyelerinin gözünün içine baka baka, “Ben size bir ihanetin anatomisini anlatayım! Hatta fizyolojisine girelim. Sene 1990’li yıllar, dönemin genel müdürü klorlama üzerinden yüzde 09 arıtmayla haftada iki gün su verilen ve onun arıtma içim kullanılan kloru üzerinden öylesine büyük milyon dolarlık yolsuzluklar yaptı ki ama kimseye çaktırmadı, bir tek hanımı çaktı durumu!! Bizde onun sayesinde duyduk milyon dolarlık yolsuzlukları! 8 milyon insana haftada iki gün su veriyorsunuz, arıtmak için kullandığınız klor üzerinden milyon dolarlar yolsuzluk yapıyorsunuz. Olmayan su üzerinden yolsuzluk yapabilen bir tek grup var herhalde oda sizsiniz” dedi.

 

selyus