Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Mayıs 2015

Sahada gücün adı: Sancaktepe

AK Parti Sancaktepe İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin yürüttüğü seçim çalışmalarına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile belediye başkan yardımcıları da destek verince ilçede adeta birleşmiş güçler yansıması oluyor.

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı, önemli seçim çalışmalarının altına imza atıyor. İlçe Başkanı Adil Kandemir, Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ömer Küçek’in koordineli bir şekilde yürüttüğü çalışmalara Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ile belediye başkan yardımcıları da destek verince ilçede adeta birleşmiş güçler yansıması oluyor. İlçeyi cadde cedde, sokak sokak, semt semt, mahalle mahalle avucunun içi gibi bilen Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in milli görüşten gelen siyasi tecrübesiyle teşkilatın gücüne güç katıyor. Başkan Erdem ve yardımcıları sahayı indiklerinde vatandaşın yüzünde de bir memnuniyet oluşuyor.

Geride kalan 6 yılda Sancaktepe’ye verdikleri büyük hizmetlerle ilçenin çehresini değiştiren Başkan Erdem ve güçlü ekibi vatandaşların memnuniyetini de kazanmasını iyi bildi. İlçeye hizmet ederken asla insan ayrımı yapmayan ve sağlıktan, eğitime, kültür-sanattan, spora ve sosyal hizmetlere kadar birçok alanda tüm ilçe halkına önemli katkılar sunan AK Parti yönetiminin diğer partilerle her geçen gün arayı açması da doğru yolda olduğunu gösteriyor.  Seçim çalışmaları eksenin de bir dizi buluşmalar gerçekleştiren SKM, Belediye Başkanı İsmail Erdem, milletvekili adaylar Erkan Kandemir ile Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu, İlçe Başkanı Adil Kandemir ve belediye başkan yardımcısı Mehmet Genç’i Ağrılılarla buluşturdu. Doğu Anadolu’nun kalender ili Ağrılılar, çok verimli geçen bu buluşmada samimi açıklamalarla AK Parti’ye desteklerini ilettiler.

 

Etiketler:
selyus