Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Mayıs 2015

Mukaddes Tosun’dan örnek çalışmalar

Siyasi alanda gösterdiği üstün performans ve istikrarını ekibiyle birlikte kurdukları sosyal medya gösteren AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun, partisine çok büyük katkıları oluyor. AK Parti’de örnek olacak şekilde kadın kolları sosyal medya havuzunu oluşturan Başkan Tosun ve ekibinin aktif olarak binlerce takipçisi var”

Ümraniye’de seçim çalışmaları en üst seviyelerde devam ediyor. AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığının çalışmaları, İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu’nun öncülüğünde sürerken, İlçe Kadın Kolları’nın da olağanüstü destekleri, çabaları ve saha çalışmaları İlçe SKM’ye ayrı bir güç katıyor. İlçede kurduğu güçlü ekibiyle seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun,  Hekimbaşı sakinleriyle yapılan toplantıya ekibiyle birlikte katıldı. Milletvekili adayı Osman Boyraz’ın da hazır olduğu toplantı çok verimli geçti. Daha sonra Ümraniye STK yetkilileriyle yapılan toplantıda bulunan Başkan Tosun, ‘Engelliler haftası nedeniyle Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ”Tut elimi geleceğim olsun” adlı programa, milletvekili adayları Osman Boyraz ve Fatma Varank, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın eşi Saliha Can, İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu ile Ümraniye Meydanı’na geçti. Buradaki programı yakından takip eden protokol, engellilere yakından ilgilendiler. Bu durum karşısında oldukça duygulanan engellilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

SOSYAL MEDYADA DA BAŞARILI

Ümraniye’nin tüm mahallerinde ve ilçede kadın kollarını güçlü bir şekilde oluşturan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Tosun, siyasi alanda gösterdiği üstün performans ve istikrarını ekibiyle birlikte kurdukları sosyal medya göstererek partisine çok büyük katkıları oluyor. AK Parti’de örnek olacak şekilde kadın kolları sosyal medya havuzunu oluşturan Başkan Tosun ve ekibinin aktif olarak binlerce takipçisi var.

Etiketler:
selyus