Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Kasım 2015

Sancaktepe ‘de coşkulu buluşma

AK Parti Sancaktepe İlçe Danışma Meclisi’ne katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “1 Kasım’ın anlamı benim için çok büyük. Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnızlaştırmak, Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenlerin, Gezi ve 17-25 Aralık olayları ile Türkiye’de bir parantez açtıklarını hepimiz biliyoruz. Türkiye, siyasi ve ekonomik olarak ciddi sıkıntılara sokulmak istendi. AK Parti, 1 Kasım’da bu parantezi kapattı”

İstanbul’da AK Parti İlçe Teşkilatlarında Danışma Meclisi buluşmaları devam ediyor. 20 Kasım Cuma günü Sancaktepe İlçe Danışma Meclisi’ne teşkilatlar mensupları yoğun ilgi gösterdi. İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve İstanbul 1. Bölge Milletvekilleri İlçe Danışma Meclisi’nde teşkilatla buluştular.

Sancaktepe İlçe Danışma Meclisi’ne İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin yanısıra İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Osman Boyraz, Azmi Ekinci, Hulusi Şentürk, İsmet Uçma, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İl Yürütme Kurulu Üyesi Özlem Öztekin Vural, Celal Erdoğan, Cihan Öztunç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

  

“1 KASIM’IN ANLAMI BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK”

İlçe Başkanı Adil Kandemir’in öncülüğünde gerçekleşen İlçe Danışma Meclisi’nde bir konuşma yapan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “7 Haziran’dan 1 Kasım’a kadar yaşadığımız süreç, bize çok şey öğretti. İstanbul teşkilatları olarak, önümüzdeki süreci 1 Kasım sonuçları üzerinden planlamayacağız. 7 Haziran’ın hepimize verdiği dersler üzerinden planlayacağız. Önümüzdeki dönemde herkesle ve her kesimle iletişim halinde olmalıyız. 1 Kasım’ın anlamı benim için çok büyük. Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnızlaştırmak, Türkiye’ye diz çöktürmek isteyenlerin, Gezi ve 17-25 Aralık olayları ile Türkiye’de bir parantez açtıklarını hepimiz biliyoruz. Türkiye, siyasi ve ekonomik olarak ciddi sıkıntılara sokulmak istendi. AK Parti, 1 Kasım’da bu parantezi kapattı. 1 Kasım, milletimizin karşımızdaki kirli ittifaka bir kez daha ‘one minute’ dediği gündür. Onların yıkmak istediği şey AK Parti değil başka bir şeydi. Süleymaniye’yi yıkmak için 2 balyoz yeter. Ama Süleymaniye’yi yeniden yapmak için bir tane Süleyman, bir de Mimar Sinan’a ihtiyaç vardır. AK Parti bu ülke için Süleyman’dır, AK Parti bu ülke için Mimar Sinan’dır.” dedi.

Toplantıda ayrıca ilçe başkanı Kandemir, belediye başkanı Erdem ve milletvekilleri birer selamlama konuşması yaptı.

 

 

selyus