Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Kasım 2015

Ataşehir teşkilatı zaferi kutladı

 İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın evsahipliğinde Zubeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşen Ataşehir Danışma Meclisi’ne İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin yanısıra AK Parti Kurucu MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Av. M. Belma Satır, İstanbul Milletvekilleri Dr. Ravza Kavakçı Kan, Erol Kaya, Osman Boyraz, Av. Hurşit Yıldırım, Azmi Ekinci, Hulusi Şentürk katıldı.

AK Parti’de 1 Kasım Seçimleri sonrası İlçe Teşkilatları Danışma Meclislerine hız kesmeden devam ediyor. 20 Kasım Cuma günü gerçekleşen Ataşehir İlçe Danışma Meclisine de katılan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, teşkilata seslendi. İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın evsahipliğinde Zubeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşen Ataşehir Danışma Meclisi’ne İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin yanısıra AK Parti Kurucu MKYK Üyesi ve İstanbul Milletvekili Av. M. Belma Satır, İstanbul Milletvekilleri Dr. Ravza Kavakçı Kan, Erol Kaya, Osman Boyraz, Av. Hurşit Yıldırım, Azmi Ekinci, Hulusi Şentürk, İsmet Uçma, İl Yürütme Kurulu Üyesi Muharrem Ödemiş, Celal Erdoğan, Cihan Öztunç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.   

AK PARTİ, BİR MEDENİYETİN ADIDIR

Milletvekillerinin de yoğun katılım gösterdiği danışma meclisinde partililere seslenen Başkan Temurci, “Bosna’dan partimize destek vermek için gelen heyetin içinde 92 yaşında bir teyzemiz vardı. Bana ‘Üzerime düşen görev neyse hazırım çalışmaya’ dedi. Yüreğinden dökülen bu sözlerde samimiyet vardı. Bugün de Ataşehir’de ki bu resmi, bu heyecanı gördüğümde şunu söylüyorum: AK Parti, sadece bir siyasi bir partinin içine sığmayacak kadar büyük bir harekettir. AK Parti, bir kutlu bir davanın adıdır. AK Parti, mazlum ve mağdur coğrafyaların umududur. AK Parti, sessiz yığınların sesidir ve milletin değerlerinin en iyi temsil edildiği harekettir. AK Parti, bir medeniyetin adıdır. AK Parti, hak ve batıl mücadelesindeki doğru duruşun adıdır. AK Parti, bu milletin, ümmetin sevinçlerini büyütmek adına hepimizi bir araya toplamış büyük bir samimiyet ve erdem hareketidir. Bu bilinçle hareket etmeliyiz ve samimiyetimizden ödün vermemeliyiz.” dedi.

BAŞKAN YAĞCI, AK ATAŞEHİR AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Ataşehir Danışma Meclisi’nde coşkulu bir konuşma yapan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, “Katılımlarıyla bizi onurlandıran, teşkilatımıza güç ve motivasyon katan saygıdeğer katılımcılara teşekkür ve muhabbetlerimi sunuyorum. Sandık müşahidimden mahalle yönetim ve başkanlarıma, kadın ve gençlik kolları yönetim ve başkanlarıma, yönetimim ve yardımcılarıma, meclis üyelerime, AK Ataşehir’e hizmette ayağının izi olan her gönüldaşıma kadar herkesi tebrik ediyor, onlarla gurur duyuyor, onlarla yol yürümekten son derece mutlu olduğumu ifade ediyorum. Samimiyet, ihlas, birlik ve beraberlikle, dayanışma ve kardeşlikle çok daha büyük başarılara Rabbimin bizi ulaştıracağına inanıyorum. Rabbim bize, bu millete hizmette güç, kuvvet ve kudret nasip etsin. Hak ve adaletten, doğruluktan biran bile ayırmasın. Salonda büyük coşku var, Elhamdülillah. Teşekkürler Ataşehir! ‘İlk Günkü Aşk ve Heyecanla, Haydi Bismillah’ İlk hedef 2019 yerel seçimler inşallah!” diye konuştu. 

selyus