Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Nisan 2015

Sancaktepe’de tecrübenin gücü sahada

Sancaktepe İlçesi’nde yüksek tempoda yapılan saha çalışması tecrübeli siyasetçiler Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Genç ile 1. Bölge milletvekili adayı Erkan Kandemir’in de olmasıyla etkili ve bir o kadar da keyifli güne dönüştü.

Sancaktepe İlçesi’nin kuruluşunda Sancağı Cumhurun Reisi Recep Tayyip Erdoğan’dan alan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, 6 yıl gibi kısa bir zamanda büyük projeleri hayata geçirerek Sancaktepe İlçesini adeta İstanbul’un parlayan yıldızı haline getirdi. Sağlıktan sosyal hizmetlere, eğitimden kültür sanata, spora ve daha bir çok alanda ilçeye büyük projeler kazandıran Başkan Erdem’in bir de siyaset ve belediyeciliğin çekirdeğinden gelen başarılı bir belediye başkan yardımcısı var. Sancaktepe halkı tarafından da sevilen o başkan yardımcısı Mehmet Genç, teşkilatla birlikte bugün sahada basmadık yer bırakmadı. 2015 Milletvekili Genel Seçimleri’nin en yoğun döneminin yaşandığı şu günlerde saha çalışmalarına hız veren AK Parti, Sancaktepe’de de yüksek tempoda çalışmalarını yürütüyor.

Tabii Sancaktepe İlçesinin tecrübeli bir siyaset ağabeyi olunca işler kolaylaşıyor. Milli Görüş Okulunun başarılı öğrencilerinden olan ve AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan Mehmet Genç, 29 Nisan Çarşamba günü saha çalışmalarında beraber olduğu eski İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı ve Sağlık Bakan Yardımcısı AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Kandemir ile ilçeyi adeta markaj altına aldılar. Mehmet Genç’in yanı sıra Milletvekili Adayı Erkan Kandemir’in de tecrübeli olması günü çok keyifli bir saha çalışmasına dönüştürdü. Bu çalışmalara zaman zaman Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul eski İl Gençlik Kolları Başkanı Giyaseddin Gergin ile İBB Meclisi AK Parti Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Poyraz’da eşlik etti.

Etiketler:
selyus