Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Nisan 2015

Başkan Temurci, Kadıköy SKM’de

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Kadıköy İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ederek İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Kadıköy İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Yoğun seçim temposuna rağmen İstanbul’un en genç, bir okadar da tecrübeli ve başarılı ilçe başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in çalışmalarını yerinde incelemek üzere Kadıköy SKM’ye gelen Başkan Temurci, Kadıköy’le ilgili olumlu gelişmelerden memnun kaldı. SKM Başkanı Av. Mehmet Denizoğlu’nun disiplinli ve düzenli çalışması İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in de hedefe ulaşmasını kolaylaştırmış oluyor.

Başkan Temurci’ye Kadıköy’deki seçim çalışmaları hakkında kısa bir brifing veren başarılı ilçe başkanı Şahin, Fikirtepe seçmenin gitmesine rağmen seçimlerde çok iyi bir yüzde yakalayacaklarına inanıyor. İl Yönetim Kurulu Üyesi iken yaklaşık 18 ay sorumlu olduğu Kadıköy’ün siyasi yapısını çok iyi bilen ve bu yönde strateji belirlenmesi için tavsiyelerde bulunan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin ve ekibine başarılar dileyerek Kadıköy SKM’den ayrıldı.

 

Etiketler:
selyus