Sancaktepeli AK Kadınlar selamlaşıp gül dağıttı

Sancaktepeli AK Kadınlar selamlaşıp gül dağıttı

Kutlu Doğum haftasında her gün bir hadisi şerifi hayatımızda uyguluyoruz diyerek yola çıkan AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları, Başkan Esra Başar’ın öncülüğünde ‘Bugün Selamlaşıyoruz’ sloganıyla vatandaşlara selam vererek gül dağıttılar.

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları, Başkan Esra Başar’ın öncülüğünde ‘Bugün Selamlaşıyoruz’ sloganıyla vatandaşlara selam vererek gül dağıttılar.

Kutlu Doğum Haftası’nda her gün bir hadisi şerifi hayatımızda uyguluyoruz diyerek yola çıkan Sancaktepe İlçe Kadın Kolları, 15 Nisan Cuma günü Samandra Saat Kulesi önünde Peygamber Efendimizin Hadis-i Şerifi uyguladı. Bu çalışma vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Konuyla ilgi bir açıklama yapan AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, “İçinde bulunduğumuz “Kutlu Doğum Haftası” sebebiyle her güne bir  Hadis-i Şerifi yaşamaya çalışıyoruz. Bugün “Selami yaygınlaştırın” Hadis-i Şerifini vatandaşlarımıza selam vererek yaşadık. Samandira Saat Kulesi’nin önünde gül dağıtarak Peygamber Efendimizin kokusuna nail olmaya niyetlendik. Rabbim niyetimizi makbul eylesin inşallah. Bizimle birlikte olan ilce başkanımıza yönetimine, başkan yardımcılarımıza, kıymetli meclis üyelerimize, birim müdürlerimize, ana kademe mahalle başkanlarımıza, kıymetli yönetimime, öğretmen arkadaşlarıma ve en önemlisi geleceğimizin emanetçileri çocuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

selyus