Ana Sayfa YEREL YÖNETİMLER 15 Nisan 2016

Ataşehir, Sevgi Seli Derneği’nde masaya yatırıldı

Sevgi Seli Derneği Kamu ve Yerel Yönetim yöneticileriyle istişare ve tanışma programı gerçekleştirdi. Programı, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’da katıldı.

Sevgi Seli Derneği Kamu ve Yerel Yönetim yöneticileriyle istişare ve tanışma programı gerçekleştirdi. Programı, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Meclis Grup 1. Başkan Vekili Sadi Özata, Dr. Osman Arıkan, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi. Berna Orhan ve iş adamları katıldı.

Sevgi Seli Dernek Başkanı Fahri Kol, Yerel yönetimleri ve İnşaat sektörünü yakından ilgilendiren erişebilirlik projelerini paylaştı. Ataşehirde yeni yapılan kamu alanlarını ve özel sektör de inşa edilen yerleşim yerlerinin engellilere uygun yapılması, Ataşehir de ulaşılabilir sosyal doku haritası projeleri geniş kapsamlı masaya yatırıldı. Marmara Üniversitesi Akademik hocaları ve işadamları projeye destek vereceklerinin sözünü verdiler..

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu projeyi çok beğendiğini ima ederek Sevgi Seli Derneği’nin yenilikçi projeleri Ataşehir’e vizyon kazandırıyor. Ataşehirde engelli gençlere sahip çıkan ve sanatsal eğitimler vererek boyundan büyük işler başardığının altını çizerek yönetim kurulunu ve Başkan Fahri Kol tebrik etti.

Yoğun katılımla gerçekleşen program oldukça verimli geçti. Genel Başkan Fahri Kol, “Programa teşrif eden çok değerli Kaymakamımızı, başkanlarımızı ve işadamlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz” dedi. 

selyus