Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Aralık 2015

Sancaktepeli AK Kadınlardan ‘Hayra davet’

 AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları, ilçede ihtiyaç sahibi insanlara katkı sunmak ve ileriye dönük ihtiyaçlarını gidermek anlamında bir dizi çalışmaları başlatıyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar’ın öncülüğünde başlatılan bu çalışmaların ilki de ‘Hayra Davet’ adı altında kermes düzenlenerek hayata geçti.

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Başkan Esra Başar’ın öncülüğünde organize ettiği Hayra Davet Kermesine Sancaktepeliler yoğun ilgi gösterdi. Kermes bittikten sonrada hayır ilerinin devam ettirecek olan kadın kolları, ileriye dönük projelerinin altyapısını kurmaya başladı.

AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar ve ekibi tarafından tamamen gönüllülük ruhuyla gerçekleştirilen ve amacına ulaşan kermese Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in eşi Hatice Erdem, Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, Hüsniye Şahin, Timurtaş Hocanın eşi Mevlüde Uçar, TV. Programcısı İkbal Gülpınar, İlçe ana kademe ve kadın kolları teşkilatları katıldı.

“KİM NASIL BİR KATKI SUNUYORSA BİZDE O YÖNDE HİZMETLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Hayra Davet kermesinde bir konuşma yapan AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Başar, “İlk defa ‘Hayra Davet’ adı altında bir kermesimizi gerçekleştirdik. Ama bu sadece kermesle sınırlı değil. İnsanlarımızı kermesten sonrada hayra davet edeceğiz. Herkesi davet edeceğiz, kim nasıl bir katkı sunuyorsa bizde o yönde hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Tabi biz bu çalışmayı yaparken de amacımız insanların neye ihtiyacı varsa o yönde hayırseverlerden destek isteyeceğiz. Psikolog, Avukat desteğinin yanı sıra öğrencilere de burs desteği vermeyi amaçlıyoruz. Tabi bunlar ileriki süreçte olacak işler” dedi.

“İNŞALLAH AMACIMIZA ULAŞIRIZ”

Konuşmasına devam eden Başkan Başar, “Allah’a şükürler olsun ki bugüne ulaştık. Bugün daha önceleri olduğu gibi yine hep birlikteyiz. Bizim bugün amacımız kermesimizin adı üzerine hayra davet, davetimize icabet ettiğiniz için biz çok mutlu olduk. İnşallah hizmet etmek için çıktığımız bu yolda amacımıza ulaşırız. Hayra Davet adı altında ihtiyaç sahiplerine katkı sunmanın yanı sıra onlara sahip çıkmak istiyoruz. Onun için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Katılım gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.

“MUTLAKA VE MUTLAKA YAPTIĞIMIZ VE YAPAMADIĞIMIZ HER ŞEYDEN SORUMLU OLACAĞIZ”

Kermese katılan AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, “Burada hazırlıkları yapılan bir hayır kermesi için toplanmış bulunuyoruz. Aslında biz bu kermesleri kendimiz için açıyoruz. Çünkü coğrafyamızda zalimler zalimliklerini yapıyorlar, kafirler, müşrikler üzerlerine düşeni yapıyorlar. İşte bizde yarın yevmi kıyamette o bebekler niçin öldü diye sorduklarında, Yarabbi; biz o bebeklerin öldürülmemesi için hayır kermesleri açmıştık. Yarabbi; biz o zalimlerin yanında değildik diyebilmek için bu kermesleri açıyoruz. Mutlaka ve mutlaka yaptığımız ve yapamadığımız her şeyden sorumlu olacağız. Bu organizasyonu gerçekleştiren kadın kolları başkanımız ve yönetimlerine şükranlarımı arz ediyorum. Kermesimiz hayırlı, uğurlu olsun. Allah mübarek eylesin” şeklinde konuştu.

 

selyus