Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 22 Ekim 2015

Şebnem Koçakelçi farkı, sahada fark ediyor

AK Parti teşkilatının çekirdekten yetişen tecrübeli bir ismi olan AK Parti Bingöl Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Adayı Milletvekili Şebnem Koçakelçi’nin farkını İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak bugün sahada fark ettik.

Türkiye’de seçim çalışmaları son bir haftaya girdiği bugünlerde İstanbul ayrı bir yoğunluğun içinde. Siyasi partilerin adayları ekipleriyle birlikte seçmenle buluşmalara devam ediyor. AK Parti teşkilatının çekirdekten yetişen tecrübeli ismi AK Parti Bingöl Milletvekili Şebnem Koçakelçi’yle Kadıköy’de sahada birlikte idik. İstanbul Takipte Haber Sitesi olarak AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Şebnem Koçakelçi’nin farkını bugün sahada fark ettik.

Milletvekili ve Milletvekili Adayı Şebnem Koçakelçi, bugün Kadıköy Teşkilatı ile birlikte yaptığı seçim çalışmasında vatandaşlarla yakından ilgilenerek istek ve şikayetlerini dinledi. Milletvekili Koçakelçi’nin özellikle gençlerle ve üniversite öğrencileriyle yaptığı görüşmelerde etkili olduğu gözlerden kaçmadı.

Türkiye’nin en zor ilçesi Kadıköy’de olmasına rağmen uzun yıllar bulunduğu bu ilçeyi iyi tanıması, gençlik kollarından bu yana oluşan siyasi tecrübesi, bilgi birikimi, samimi oluşu, en önemlisi de güçlü ve özgüvenli duruşuyla vatandaşlarla birebir ilgilenip gerekçelerini üstüne basa anlatarak oy istedi. Bugün sahada gördük ki Şebnem Koçakelçi gibi bilgi birikimi olan değerlere bu partinin her zaman ihtiyacı olacak.

Milletvekili Şebnem Koçakelçi, sahada çalışırken birebir kurduğu diyalogları vatandaşlara güven veriyor. Kendisiyle beraber sahada olan Kadıköy Teşkilatı da ayrıca Koçakelçi’den aldığı bu güvenle çalışmalarını moralli yürüttüler.

 

selyus