Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 14 Mart 2015

Selim Temurci, “Türkiye’yi değiştirdik ve dönüştürdük“

AK Parti Kadıköy İlçe Danışma Meclisine katılan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. İstanbul’da 2019’a giderken vereceğimiz ilk sınav bu seçimler. Adeta bir final maçı oynayacağız. AK Parti siyasetinin ülkemizi getirdiği başarılı nokta ortada. Türkiye’yi değiştirdik ve dönüştürdük.”

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanlığı, Mart Ayı Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi. 

İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin’in öncülüğünde 13 Mart Cuma günü BY Otel’de yapılan danışma meclisine, AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, AK Parti İstanbul İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan, Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Sakız, Sina Şen, Gülsüm Karslı, Sertip Akşahin, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

“10. SINAVDAN DA BAŞARIYLA ÇIKACAĞIZ”

Divan Başkanlığını Hayrı Süer’in yaptığı Danışma Meclisinin açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin; “30 Kasım 2014 tarihinde Başkanlık görevini devraldığını, bu görev için asla başarısızlık korkusu yaşamadığını ve de yaşamayacağını ifade etti. Başkan Şahin, “Kadıköy teşkilatımın yani kardeşlerimin bu davaya olan aşkına, heyecanına ve inancına güveniyorum. Önümüzdeki süreçte de uyum ve bütünlük içerisinde güçlü bir teşkilat olmaya devam edeceğiz. 13 senede 9 sınavdan başarı ile geçtiğimizi ve önümüzdeki 10. sınavdan da başarıyla çıkacağımızı, tüm muhalefet odakları içinde bu seçimin son harekat olduğunu buradan özellikle belirtmek isterim. Başkanlık sistemi için, terörle mücadele için, paralel yapıyla mücadele için, toplumsal uzlaşma için, tüm mazlumlar için BİSMİLLAH diyerek seçime gidiyoruz” dedi.

İlçe Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Rezzan Atlığ kürsüye çıkarak teşkilatın raporunu sundu.

Birim faaliyet raporu sunumunun ardından kürsüye gelen İstanbul Milletvekili İsmet Uçma “Yeni Türkiye’yi imar etme konusunda istikrarlı olan ve Belediyesi olmamasına rağmen gayret gösteren AK Parti Kadıköy İlçe Teşkilatı tüm dünyaya takdim ettiğimiz nadide bir teşkilattır” diye konuştu.

“BİR FİNAL MAÇI OYNAYACAĞIZ”

Yeni bir heyecanla salonları ve alanları dolduruyoruz. En önemli hedefimiz; siyasetimizi daha fazla sokağa, daha fazla insana ulaştırmaktır diyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önümüzde 7 Haziran seçimleri var. İstanbul’da 2019’a giderken vereceğimiz ilk sınav bu seçimler. Adeta bir final maçı oynayacağız. AK Parti siyasetinin ülkemizi getirdiği başarılı nokta ortada. Türkiye’yi değiştirdik ve dönüştürdük. Bunu yaparken darbelerle, komplolarla, Gezi’yle, 17-25 Aralık’la mücadele ettik. Şu ana kadar yolumuza çıkan engelleri temizledik, bunu milletimizden aldığımız güçle yaptık. Bugün AK Parti karşısında yer alan siyasi hareketler ve paraleller, AK Parti’nin milletten aldığı desteği azaltmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Karşımızda ‘kirli bir ittifak’ var. Ancak milletimizin desteği sürdükçe, AK Parti, İstanbul, Türkiye ve mazlum coğrafyalar bir kez daha kazanacaktır.” şeklinde konuştu.

İL BAŞKANI DR. SELİM TEMURCİ, BEYKOZ DANIŞMA MECLİSİNE DE KATILDI

İl Başkanı Dr. Selim Temurci, gece gündüz demeden İstanbul ve Türkiye için çalışan AK Kadrolarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapılan Beykoz Danışma Meclisine, İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İl Teşkilat Başkanı Celal Erdoğan, Beykoz İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile teşkilatın her kademesinden çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

“BİZ BU YOLUN SEVDALISIYIZ”

İlçe Başkanı Mustafa Gürkan’ın açılış konuşmasının ardından teşkilat mensuplarına seslenen İl Başkanı Dr. Selim Temurci, üniversitelerinin önünde ikna odaları kurulan, insanların yarınından emin olamadığı bir Türkiye’den, bugün yaşanan güzel günlere geldiğimizi hatırlatarak, “Önümüzde çok farklı bir seçim var. Biz, bu milletle ve bu milletin değerleriyle sorunu olanlarla mücadele ediyoruz. Milletimizin emanetini taşıyoruz. Sayın Başbakanımız, kongremizde ‘İstanbul size emanettir’ demişti. Her an bu sözün sorumluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Bizim için makam, mevki gibi kavramlar gelip geçici ve önemsizdir. Biz çıktığımız bu kutlu yolun sevdalısıyız. Bütün teşkilat kademelerimizle birlikte çalışarak, bu yolculuğu daha güzel günlere taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.

Etiketler:

İlginizi çekebilir

Eren Erdem’le ilgili gelişme!

Eren Erdem’le ilgili gelişme!

selyus