Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 17 Haziran 2015

Serkan Bayram’dan Ramazan mesajı

İstanbul’un ve Erzincan’ın tanınmış ve sevilen isimlerinden, AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Av. Serkan Bayram, Ramazan Ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“Ramazan ayı, tutulan orucuyla, akşamları iftarıyla, verilen fitre ve zekâtıyla ibadetlerle dolu bir aydır. Oruç, ibadet ve sabır ayı olan Ramazan ayı İslam âleminin en anlamlı ayıdır. Ramazan ayı Müslümanlar için kaynaşma, paylaşım, bir arada olma ve hoşgörüyü ifade eder. Ramazan ayı, yardımlaşmanın, sevginin, kardeşliğin, mutlulukların, güzellik ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, yardım edenin de yardım alanında mutlu olduğu, huzur bulduğu bir aydır. Bu ibadetler dolayısıyla Ramazan, ayların en bereketlisidir.

Mübarek Ramazan ayı, Müslümanlar için el ele vermek, kaynaşmak ve yekpare olmak için bir vesiledir. Bugüne kadar birlik ve beraberlik örneği gösteren değerli hemşerilerimin, bundan sonra da aynı beraberliği göstererek ihtiyaç sahiplerine ellerini uzatıp bu mübarek aydan istifade edeceklerine inanıyorum. Bu vesile ile kutsal Ramazan ayının Erzincanlı hemşerilerime, ülkemize ve tüm din kardeşlerimize hayırlı olmasını dilerim.”

Etiketler:
selyus