Ana Sayfa YAŞAM 17 Haziran 2015

Çekmeköy’de Ramazan ayrıcalığı

Çekmeköy Belediyesi, Ramazan’a özel hazırlanan etkinlik programını, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Yardımcıları Şenol Çetin, Fatih Sırmacı, Ahmet Epli ve Şahmettin Yüksel’in katıldığı bir toplantıyla tanıttı.

Çekmeköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Ramazan programı, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, İlçe Müftüsü Muhammed Suiçmez, ilçedeki sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar, kanaat önderleri ve cami görevlilerin katıldığı bir toplantıyla tanıtıldı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın yurt dışında olması nedeniyle Yardımcıları Şenol Çetin, Fatih Sırmacı, Ahmet Epli ve Şahmettin Yüksel’in ev sahipliği yaptığı toplantıda, Ramazan’da gerçekleştirilecek programlar anlatıldı.

Çekmeköy Belediye Başkanı adına davetlileri selamlayan Başkan Yardımcısı Şahmettin Yüksel, “Bize emaneti teslim eden halkımıza, nasıl daha iyi hizmet edebiliriz, onların çocuklarına nasıl daha iyi bir gelecek inşa edebiliriz diye çalışıyoruz. Bu Ramazan ayında da, maneviyatı yaşatacak, çocuklarımıza Ramazan’ı sevdirecek, birlik ve beraberliğimizi perçinleyecek programlar hazırladık. Bir ay boyunca Çekmeköylüleri misafir edecek bu alanımıza, mahallelerimizden ücretsiz servisler kaldırılacak, alandaki mescidimizde Teravih Namazı kılacağız. Aileleri ile alanımıza gelecek çocuklarımız özel görevliler eşliğinde, oyun alanımızda vakit geçirecekler,” dedi. Yüksel, “Bugün ülkemizde huzur içinde yaşarken İslam coğrafyasında akan kan ve gözyaşının durması için de hep birlikte dua edeceğiz. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin,” diyerek sözlerini bitirdi.

Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, “Birlik ve beraberliğe her zaman olduğu gibi bu dönemde de çok ihtiyacımız var.  Rabbim güzelliklerimizi bozmasın, kardeşliğimizi daim etsin. Ramazan’ın her anını dolu dolu yaşayabilelim. İftar saatinin gelişini beklerken, günün bitmesini hesap etmek yerine, ibadet edebilmemiz için şu kadar saatimiz daha var diyerek günlerimizi saatlerimizi değerlendirelim,” dedi.

Taşdelen- Alemdağ  Servis Güzergahları

 

Çatalmeşe Muhtarlık          21.20

 

Alemdağ Kışla         21.21

 

Kaymakamlık           21.23

 

Ekşioğlu Muhtarlık 21.25

 

Taşdelen EK Hizmet Binası 21.28

 

Taşdelen Camii Durağı 21.30

 

Çekmeköy Servis Güzergahları

 

Doğa Park     21.20

 

Ulubatlı Hasan Caddesi 21.25

 

Refah Camii                        21.27

 

Küçükkoru Camii    21.30

 

 

Aydınlar-Cumhuriyet Mahallesi Servis Güzergahı

 

Necati alkan spor Tesisi    21.20

 

Murat Çobanoğlu Kültür Merkezi            21.25

 

Ömer Akyüz Bilgi Evi         21.30

Etiketler:
selyus