Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 31 Ocak 2015

Sevda Türküsev Kadıköy’de

Türkiye’nin dobra sözlü gazetecisi Sevda Türküsev, AK Parti Kadıköy’ün Fasl-ı Siyaset programının konuğu oldu..

Türkiye’nin hızlı çıkış yapan köşe yazarlarından Sevda Türküsev, Kadıköy’de..  AK Parti Kadıköy’ün Fasl-ı Siyaset programının konuğu olan Sevda Türküsev, hala gündemdeki yerini koruyan Charlie Hepdo dergisinin edepsizliği başta olmak üzere ülkemizde gelişen önemli konulara değindi.

Hırslı ve lafını esirgemeyen bir yapısıyla televizyonlarda izlenme rekorları kıran Türküsev, her geçen gün başarılı çıkışını sürdürüyor. 9 kitabı olan yazar Türküsev, Yeni Şafak Gazetesinde köşe yazarlığı ve her Pazartesi akşamı saat 23.15 de ”Net Gündem” programına devam etmektedir.

Gazeteci ve yazar kimliğinin dışında; yaşam koçluğu, kişisel gelişim, kurumsal ve bireysel danışmanlık gibi uzmanlık alanlarının da bulunduğu kariyeriyle Kadıköylülere seslenen Türküsev sözlerine “Osmanlı Torunu” olmakla övündüğünü belirterek başladı. Özgürlükler isimli programda önemli konulara değinen Türküsev; özgürlük adı altında milletimizin dini ve manevi değerlerinin hakarete uğradığını, herkesin bu konuya gerekli hassasiyetin göstermesi gerektiğini vurguladı. Sözlerine Ana muhalefet liderinin; Charlie Hepdo dergisi yayını sonrasında Cumhuriyet Gazetesini arayarak destek vermesini de sert bir dille eleştirdi.

Türküsev, Kadıköy Belediyenin bülteni olan Gazete Kadıköy’ün amaç ve gayesinin Kadıköy gündemi ve sorunları olması gerektiğini hatırlatarak yapmış olduğu yayının taraflı olduğunu, üstü kapalı yapılan bu saygısızlığın kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Moderatörlüğünü ilçe başkan yardımcısı Fatih Saruhan’ın yaptığı programa, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Tülin Sayın, İSPARK Kurucu Genel Müdürü Kadir Gurbetçi, İlçe Kadın Kolları Başkanı İnci Akbulak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erkan Alemdar, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Katılımcıların sorularını cevaplayan Türküsev’e AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. İsa Mesih Şahin teşekkür ederek Kütahya Çini Sanatı örneklerinden bir plaket takdim etti. 

Etiketler:
selyus