Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 31 Ocak 2015

Başkan Temurci, “Sizler övülmeye layık gizli kahramanlarımızsınız”

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Topkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Mahalle Başkanları Toplantısında mahalle başkanlarına seslenen İstanbul’un ‘Aklı Selim Başkanı Dr. Selim Temurci, “Sizler, yaptıkları ile anılmayı tercih eden partimizin övülmeye layık gizli kahramanlarımızsınız.”

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından Topkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Mahalle Başkanları Toplantısına, İl Başkanı Aziz Babuşcu, ve İstanbul’un vizyonunu değiştirecek olan yeni başkan Dr. Selim Temurci, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İstanbul’daki 1300 mahalle başkanı ve çok sayıda teşkilat mensubumuz katıldı.

 

MAHALLELER BU TEŞKİLATIN UÇ BEYLERİDİR

Mahalle başkanlarına seslenen Başkan Babuşcu, mahalle başkanlarının AK Parti’nin siyasi başarılarındaki önemine ve çalışmalarına değinerek sözlerini söyle sürdürdü: “İl Başkanlığım sürecince taban siyasetinin en önemli gücümüz olduğuna inandım. Bu teşkilatta mahalle yönetimleri bu teşkilatın en samimi uç beyleridir. Çünkü onlar her türlü fedakarlığı gösterir. Her türlü cefaya katlanırlar. Bunun maddi bir karşılığı da yoktur. Ben her zaman sizin gibi çok kıymetli, samimi, bu kutlu kervanın bir yolcusu olmaktan başka bir iftihar vesilesi aramayan kardeşlerimle yol arkadaşlığı yaptığım için, Rabbim bana bunu lütfettiği için hep hamdederim” diye konuştu.

BU BAŞARIDA UYKUSUZ GECELER VARDIR

Daha sonra kürsüye gelen Dr. Selim Temurci, “İstanbul bu siyasi hareketin çıkış noktasıdır, başarı hikayemizin Recep Tayyip Erdoğan ile yazılmaya başlandığı şehirdir ve bu şehir siyasi anlamda AK Parti İstanbul teşkilatına emanettir. Çok şükür bu emaneti hakkıyla taşıyan, kuruluşundan bu güne yaptıkları projelerle tüm Türkiye’ye örnek olmuş bir İstanbul İl Teşkilatı var.

Elbette bu başarı tesadüf değildir. Bu başarıda emek vardır, alınteri vardır. Bu başarıda uykusuz geceler vardır, gözü yaşlı insanlığın hayır duası vardır. Ve elbette bu başarıda İstanbul’u ilmek ilmek dokuyan, sokak sokak kucaklayan siz değerli kardeşlerimizin mahalle başkanlarımızın tam desteği, bitmez tükenmez enerjileri vardır. Sizler, yaptıkları ile anılmayı tercih eden partimizin övülmeye layık gizli kahramanlarımızsınız. Hepinizi yürekten kutluyorum. Rabbim hepinizden razı olsun.” dedi.

 

 

 

 

 

Etiketler:
selyus