Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Nisan 2015

Şeyma Döğücü annelerle buluştu

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Şeyma Yıldırım Döğücü, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kamal ile birlikte Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi’nde ikamet eden anne ve kadınlara yönelik organize edilen kahvaltı programına katıldı.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Av. Şeyma Yıldırım Döğücü, ‘Durmak Yok, Yola Devam’ diyerek çalışmalarının başlattı. Hem AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı dönemi, hem İstanbul İl Başkan Yardımcılığı dönemi, hem de Sancaktepe Belediye başkan Yardımcılığı döneminden beri parti genel merkezinin yakın takibinde olan İstanbul Teşkilatlarının ablası Av. Şeyma Yıldırım Döğücü, fazlasıyla hakkettiği adaylığıyla ilgili tevazu göstererek taktir demekle yetiniyor.

Av. Şeyma Yıldırım Döğücü, Sancaktepe Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kamal ile birlikte AK Parti Sancaktepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Sancaktepe Abdurrahmangazi Mahallesi’nde ikamet eden anne ve kadınlara yönelik organize edilen kahvaltı programına katıldı.   

Kendisini davet edenlere teşekkür eden Döğücü, zor bir seçim sürecine gireceklerini, bu süreçte kadınlara çok iş düştüğünü ve durmadan yorulmadan gece gündüz çok çalışmak gerektiğini özellikle vurguladı.

Etiketler:
selyus