Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 29 Mayıs 2023

Şile’de görülmeye değer seçim coşkusu

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “28 Mayıs için yeniden sahalara çıktık ve Şile’de zaferi elde ettik yani Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı galip çıkarttık. Ama her zaman söylediğim gibi hep birlikte kazandık bu zaferi. İşte bu zaferin sevincini meydanlar almıyor.”

Haber Şile’nin haberine göre Cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimlerinin sonuçlarını kutlamak için vatandaşlar Şile Kent Meydanına adeta akın etti. Çok sayıda vatandaş Türk bayrakları, AK Parti ve MHP bayrakları sallayarak sevinç sloganlar attılar, şarkılar söylediler.

Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, AK Şile Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, MHP Şile İlçe Başkanı Mustafa Pıçak, BBP İlçe Başkanı Birkan Ege, çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalarda gerçekleştirilen teşekkür konuşmalarında ilk olarak BBP Şile İlçe Başkanı Birkan Ege söz aldı. “Şile Cumhur ittifakına ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmıştır. Tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Pıçak ise konuşmasında “Gece demeden gündüz demeden sahadaydık. Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçilmesi için çalıştık. İlçe olarak gereken cevabı verdik. Birilerinin uykusu kaçtı belki ama varsın olsun. Tüm Türkiye kazandı” vurgusu yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül ise “14 Mayıs’ta yarım kalan bir hesap vardı. O hesabı zafer ile kazandık. Cumhur ittifakı olarak birlikte çalıştık, birlikte kazandık. Teşkilatımızın her kademesinde görev yapan yönetici arkadaşlarıma, hanımefendilere, gençlere sandıklarda görev yapan arkadaşlarıma, mahalle başkanlarıma kısacası emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bu seçimi zaferle kazandık. Ama Pazartesi sabahı yeni seçim için kolları sıvadık ve ilk olarak İstanbul’u kazanmak için çalışacağız” diyerek kalabalığa seslendi.

“28 MAYIS İÇİN YENİDEN SAHALARA ÇIKTIK VE ŞİLE’DE ZAFERİ ELDE ETTİK”

Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’da “Günlerdir sokak sokak, kapı kapı dolaştık vatandaşlarımızla buluştuk. Teşkilatımızın her kademesi sahadaydı ve bizde onlarla birlikte Cumhurbaşkanımızı ve Milletvekillerimizi anlattık. 14 Mayıs’ta Mecliste vekillerimizin çoğunluğu kazanmasının sonucu malum ortada. Ancak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için halkımız 28 Mayıs’ta dedi. Seçmenin kararına saygımız sonsuz. Evet 28 Mayıs için yeniden sahalara çıktık ve Şile’de zaferi elde ettik yani Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı galip çıkarttık. Ama her zaman söylediğim gibi hep birlikte kazandık bu zaferi. İşte bu zaferin sevincini meydanlar almıyor” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Başkan Ocaklı’nın sözleri zaman zaman “Dava adamı İlhan Ocaklı” sloganlarıyla kesildi.

“EMEĞİ GEÇENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN”

AK Parti İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut yaptığı konuşmada Şile üstüne düşeni yaptı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Ancak 14 Mayıs seçimleri ve 28 Mayıs seçimlerinde Şile’de olduk. Artık Ülkemiz için İstanbul için elbette Şile için çalışmalarımıza başlayacağız dedi.

Konuşmaların ardından Şile merkez başta olmak üzere Ağva, Dere Köyleri, Batı sahili gibi ilçenin dört bir noktasından gelen araçlar ile konvoy gerçekleştirildi. Türk Bayrakları ve AK Parti, MHP Bayrakları sallayan genci, yaşlısı onlarca vatandaş konvoya eşlik ederken protokol üyeleri yol kenarında geçiş konvoyu selamladılar. Kaynak: Nurcan Kırcalı / silehaberleri.com

selyus