Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 24 Temmuz 2022

Sultanbeyli’de yüz yüze 100 gün çalışmalarında AK Parti rüzgarı esti

AK Parti Sultanbeyli İlçe Teşkilatı, “Yüz Yüze 100 Gün” programı çerçevesinde 9 milletvekilinin katılımıyla kapı kapı gezerek ziyaretler yaptı.

AK Parti’nin İstanbul’da bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticilerinin de katılacağı “Yüz Yüze 100 Gün” programı başladı. Yaz dönemi boyunca 100 gün aralıksız sürecek programın ilk gününde “Yüz Yüze Gönül Gönüle” temasıyla İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Eyüp Özsoy, Fatih Süleyman Denizolgun, Hulusi Şentürk, Mihrimah Belma Satır, Mustafa Ataş, Osman Boyraz, Ravza Kavakcı Kan, Serkan Bayram, Sultanbeyli’de ziyaretlerde bulundu. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın koordine ettiği programlar çerçevesinde 9 milletvekili, AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleriyle sokakları, caddeleri, meydanları gezip, haneleri, iş yerlerini, kanaat önderlerini ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiler. Gençlerle düzenlenen basketbol ve masa tenisi etkinliğinde ise güzel anlar yaşandı. Program, ilçedeki Aydos Kıraathanesi önünde gençlerle müzik dinletisiyle sonlandı. Etkinliğe milletvekilleriyle birlikte AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek katıldı. Memnuniyetlerini ifade eden gençler, yapılan çalışmalar ve gösterilen ilgi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye teşekkür etti.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, programla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Milletine hizmet davasını devam ettiren AK Parti, dün olduğu gibi bugün de sahada ve her zaman milletinin yanında. Teşkilatımız, gönüllere sefer anlayışıyla Yüz Yüze 100 Gün programları dâhilinde yine tüm mensuplarıyla sahada. Vatandaşlarımızla kucaklaşarak, özellikle ülkemizin gençlerini dinleyerek onları merkeze alan çalışmalar yürütüyoruz. Sultanbeyli’de gerçekleşen programımız bu anlamda çok yoğun geçti. Vatandaşlarımız ve gençlerimiz memnuniyetlerini ifade ettiler. Ülkesini ve vatandaşını her zaman önemseyen, bu anlayışla hiç durmadan yoluna kararlılıkla devam eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti’miz 2023 hedeflerine ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Tombaş ise, “İl Başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe’nin öncülüğünde milletvekillerimizin ve AK Parti’mize gönül veren kardeşlerimizin katılımlarıyla ilçemizde Yüz Yüze 100 Gün programımız gerçekleşti. Vekillerimiz, ana kadememiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve özverili teşkilatımız tüm gün sahadaydı. Vatandaşlarımızın isteklerini dinledi, gençlerimizle vakit geçirdi. Yaz boyunca sürecek bu programlarla inanıyorum ki İstanbul’umuzda tüm gönüllere ulaşılacak. AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığı olarak AK Parti’mizin ve Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023’te en güzel sonucu alması, İstanbul’un 2023 zaferinin kutlu şehri olması için durmadan, yorulmadan gayretli çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

AK Parti Milletvekili Mustafa Ataş, Kent Meydanı’ndaki programda yaptığı konuşmada, “Teşkilatımızın her kademesindeki mensuplarımızla halkımızla yüz yüze gelerek 2023’e giden yolda sorunları dinleyip, bunlara çözümler üretme noktasında çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu güne kadarki tüm seçimlerde Sultanbeyli, İstanbul’da şampiyon ilçemiz oldu. İnanıyorum ki Sultanbeyli, 2023’te bu şampiyonluğunu yeniden tescil ederek rekor bir oyla Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçmek suretiyle Sultanbeyli yeniden bir rekora daha imza atacak” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Mihrimah Belma Satır, “Bugün Abdurrahmangazi Mahallemizde esnafımızı, iş insanlarımıza misafir olduk. Girişimci kadınlarımıza ve STK’larımıza ziyarette bulunduk. Öncelikle hemşehrilerimize bizlere gönüllerini açtıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Program çerçevesinde Kent Meydanı’nda AK Nokta buluşması gerçekleştirildi. Buluşmaya AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, milletvekilleri, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Tombaş, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı. Osman Nuri Kabaktepe vatandaşlara yapmış olduğu konuşmada, “İstanbul’umuza dair, Sultanbeyli’mize dair beklentilerimizi, umudumuzu birbirimizle paylaşarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnsanlarımızın beklentisi AK Parti’mizin yol haritasıdır. Bugün değerli milletvekillerimiz tüm mahallelerimizde oldular. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizi büyük Türkiye yapma sevdamız ve yürüyüşümüz devam edecek” dedi.

selyus