Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Nisan 2019

TC’yi asıyorsun da ortakların kızmasın!

Ekrem İmamoğlu, belediyedeki önemli projeleri hayata geçirmesi gerekirken, sırf algı olsun diye tamamen gayri samimi bir düşünceyle İBB isminin üstüne T.C eklettirdi. Tamam da; seçimde işbirliği yaptığın Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışan PKK Terör Örgütü ile Fetullahçı Terör Örgütü’nün TBMM temsilcilerinden izin aldın mı? Ekrem İmamoğlu, sonra “Apo’nun heykelini dikeceğiz, heykelini” diyen HDPKK’nın Silivri’deki vatan haini ile Pensilvanya’ndaki terörist kızmasın sana?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde gözle görülür büyük bir değişim..!! Bunlar ne zaman samimi olacaklar, işleri güçleri tiyatro! Yüksek Seçim Kurulu Anayasa seçim kanunu gereği geçici olarak mazbataya verdiği antrikot Ekrem İmamoğlu’ndan önemli bir icraat! İmamoğlu, belediye binalarının girişlerindeki isimlere T.C.’leri ekletiyor. İşin ne hallere kaldık dedirtecek bir başka boyutu ise bu işlem yapılırken bütün ulusal basın mensuplarını davet ettiler ve bu büyük T.C. asma töreni onların huzurunda gerçekleşti…!!!

Ekrem İmamoğlu, bu yaptıklarında samimi olsa başımız üstüne de önce seçimlerde kimlerle işbirliği yaptı ona bir bakmak lazım! Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya çalışan Kandil’in (PKK) TBMM temsilcisi HDP ve yine Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya çalışan Fetullahçı Terör Örgütü ile işbirliği yapacaksın, sonra da oraya T.C. asacaksın!

Rahmetli Necmettin Erbakan hocamın dediği gibi: “Hadi ordan, hadi ordan, hadi ordan”..!!

Öyle T.C asmayla olmuyor. Ülke elden giderken o gece neredeydiniz? Samimiyetsiz herifler!

Duvara astırdığın o Türkiye Cumhuriyeti’ni (T.C) yıkmaya çalışan terör örgütlerine karşı göğsünü siper ederek şehit olanların isimleri bulunduğun binanın önünde asılıyor… Hemen yanı başında da şehadete gitmeden önce abdest alıyor o duvarda asılı olan kahramanlarımız! Yanlarına git de feyzlen biraz, eyy üst akılın piyonu antirkot Ekrem!!!

selyus