Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 11 Kasım 2018

Tecrübeli siyaset adamı Veysi Akay, Maltepe Belediyesi’ni yönetmeye talip

AK Parti teşkilatlarının tecrübeli siyaset adamı, eğitimci Veysi Akay, AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığına giderek Maltepe Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.

Partinin kuruluşundan bu yana Kadıköy ve Maltepe İlçe Yönetimleri ile İl Başkanlığında görevler alan Akay, hem Maltepe’de Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı iken hem de eğitim kurumları’nın Maltepe’de olması hasebiyle Maltepe’de yakından tanıyor.

Maltepe’yi mahalle mahalle, sokak sokak çok iyi tanıyan Veysi Akay, aday gösterildiği taktirde partinin oylarında büyük patlama yaşanacaktır. Kendisi Güney Doğulu olmasına rağmen eğitimci kimliği ve çok iyi dostluklar kurmasından dolayı Karadenizlilerden de çok ciddi oranda oy alacak..

“ŞÖYLE BİR GERİYE BAKTIĞIMIZDA MALTEPE’NİN DURUMU ORTADA”

Aday Adaylık dosyasını AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi’ye teslim ettikten sonra bir açıklama yapan Veysi Akay, “Maltepe’de bir fetret dönemi yaşanıyor. Geçmiş yıllarda AK Parti’nin yönettiği Maltepe’yi maalesef 10 yıldır CHP yönetiyor. Şöyle bir geriye baktığımızda Maltepe’nin durumu ortada. Bu açıdan inşallah AK Parti’nin hizmet geleneği tekrar buraya gelir ve Maltepe kaybettiği 10 yılı hızlı bir şekilde geri almış olur. Maltepe kazanmış olur. Biz burada bir irade beyan ediyoruz. Bizde varız diyoruz. Partimizin kuruluşundan bu yana bir çok kademede görev aldım. Bugün de Belediye Başkan Aday Adaylığı için irademizi gösteriyoruz. Bundan sonra taktir genel merkezimizin, yetkili büyüklerimizin ve genel başkanımızındır. İnşallah bir görev verilirse projelerimiz hazır. Maltepe için neler yapacağımızı biliyoruz. Her şeyden önce Maltepeliyiz ve Maltepe’yi tanıyoruz. Genel başkanımız başak bir arkadaşımıza görevi verse de ayni azimle çalışacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

selyus