Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 9 Eylül 2016

Tuğçe Kazaz, “Yeni Recep Tayyip Erdoğan’lar var mı?”

Model, Oyuncu Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ülkenin geleceğine dair uzun uzun bir mektup yazdı. Kazaz sorularının bir yerinde “Değişen Türkiye’ye hazırlanan yeni Recep Tayyip Erdoğan’lar var mı?” diye bir soru yöneltmiş..

Model, Oyuncu, TİMEN Uluslararası Medya Başkanı Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a uzun bir mektup yazdı ve bu mektubunu da Facebook hesabından paylaştı. Çok anlamlı ve değerli olan bu mektubu ülkesi için duyarlı olan herkesin okumasını tavsiye ediyoruz.

Konuşmasına, sanki tek tip toplum olmaya doğru gidiyoruz, bu da özgürlüklerimizi devşiriyor. Bir vatandaş olarak benim korkum sizin hayatta olduğunuz süreçte değil, siz öldükten sonraki süreçte bizleri nelerin beklediğidir diyerek başlayan Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Allah uzun ömür versin, ama sonuçta hepimiz gibi siz de fanisiniz ve vakti geldiğinde siz de ebediyete intikal edeceksiniz. İşte o zaman nasıl bir Türkiye ile karşılaşacağız?

Değişen Türkiye’ye hazırlanan yeni Recep Tayyip Erdoğan’lar var mı?

Tüm güvendiğimiz kurumların, özellikle de askeri, hukuki, kamusal ve de güvenlik gibi temel kurumlarımızın, ağlak bir Feto yüzünden bu denli suiistimal edilerek yıpratılmış olması büyük tehlikelere yol açmaz mı?

Askeriyenin yıpratılması dış tehditler ve terör konusunda zafiyete yol açmaz mı? Hukuk sistemimiz bu denli zayıflatılırsa, biz haklarımızı nerede arayacağız?

Nitekim üç yıldır uğramadığım hakaret kalmadı ama yargı sıkıntılı diye kime başvuracağımızı bilemiyoruz. Hatta müşterisi olduğum bir banka kişisel bilgilerimi paylaşacak kadar ileriye gitti ve ben kime başvuracağımızı bilmiyorum, ya o da FETÖ’cü çıkarsa diye. Vatandaşın hukuka olan inancı ortadan kalkınca bizi sizin cesaretiniz, liderliğiniz ve samimi inancınız dışında koruyacak bir şey kalıyor mu? Haklarımızın ve özgürlüklerimizin teminatı olan bu hayati kurumlarımız düzelebilecek mi?

Tüm samimiyetimle içimdeki soruları size vatandaş olarak sordum diye linç edilip dönek damgası yersem, karakterimin sicilini temizlemek için başvurabileceğim bir yer var mı?

En önemlisi ben bir kadınım ve biz kadınlar şefkat, merhamet, sevgi, barış, vb. duygulardan besleniriz, yoksa bir tarafımız hep eksik kalır. Biz kadınlar, vatan bildiğimiz bu topraklarda FETÖ, PKK, dış güçler, vb. alçak gruplar tarafından her an ruhlarımıza kadar sömürüldüğümüz için, ülkemiz de ne yazık ki bu duygulardan yoksun. Bu duygularımızı onarabileceğimiz gelecek bir zaman dilimi var mı?” diye bir dizi sorular yöneltti.  

SORULARLA DOLU OLAN METUBUN DEVAMI

https://www.facebook.com/T.Kazaz/posts/10154113739721645

selyus