Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Nisan 2020

Türkiye’ye soykırımcı diye iftira atan HDP’nn ümüğünü kim sıkacak!

Hem Türkiye Cumhuriyeti’nin meclisinde anayasaya bağlı kalacağına dair yemin edeceksin, hem de Türkiye Cumhuriyetine iftira atarak “Ermeni Soykırımı’ndan bu yana 105 yıl geçti. 105 yıldır bu büyük acı, katliam Ermeni halkının ve insanlığın kalbine zarar verdi. 105. yıldönümünde, tüm kurbanları saygı ve yürekten taziyelerle hatırlıyoruz.” diye soykırımcı katil diyeceksin. Utanmadan arlanmadan, şereften yoksun bir şekilde de katil dediğin Türkiye Cumhuriyeti’nin hazinesinden para alacaksın!! 

HDP Genel Merkez Yürütme Kurulu, sosyal medya hesaplarından üst üste iki paylaşım birden yaparak Türkiye Cumhuriyetini Ermeni soykırımı yapmakla suçluyor!

Paylaşımlarında Ermeni Soykırımı’ndan bu yana 105 yıl geçti diyen HDP Milletvekilleri soykırımcı katil diye iftira attıkları “Yüce Türk Milleti”nin meclisinde; “Anayasa’ya sadakatten ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine and içerim” diye yemin etti. Yemine sadık kalmayan ve Türkiye düşmanı olan PKK’nın TBBM uzantılarına Türkiye Cumhuriyeti hazinesinden maaş veriliyor. Partilerine Türkiye’nin haznesinden milyonlarca lira aktarılıyor!

Bu sözleri kullananların hepsi milletvekili olsun olmasın, bu ülkenin ekmeğini yiyor, suyunu içiyor, havasını soluyor ve hiç bir ayrım yapılmadan Türk milleti gibi bütün haklardan yararlanıyor!

AK PARTİ’DE BUNLARA KİM CEVAP VERECEK?

Türkiye’yi Ermeni soykırımı ile suçlayan PKK’nın TBMM uzantısı HDP’lilerie okkalı cevabı kim verecek? AK Parti’de bunların muhatabı kim?

Öte yandan HDP tweetter hesabından “105’inci yılında Ermenilerin dinmeyen acısı, Ermeni soykırımı” başlığı altında yaptığı canlı yayının konuğu olan HDP Milletvekili Garo Paylan, Türkiye’ye ve şu anki hükümete bir sürü iftira attı. Ne acıdır ki Türkiye Cumhuriyetini soykırım yapmakla suçlayan bu çukur vekil, suçladığı ülkenin hazinesinden maaş alıyor.

HDP’NİN TWETTER HESABINDAN PAYLAŞIMI

HDP, Türkiye Cumhuriyeti düşmanı kendi vekilleri Paylan, devlete hakaretler yağdırdığı için Anayasamıza göre suç işlediklerinden yargıyı göreve davet ediyoruz…

Türk düşmanlığı yapan ve Türkiye Cumhuriyetine soykırım yaptı diye iftira atan bu çukur vekil Paylan,  HDP’nin twitter canlı yayınına katılarak yaptığı konuşmayla alini suç işlemiştir!

DEVLETİMİZİ GÖREVE DAVET EDİYORUZ!

Ülkemizi yönetenlere buradan soruyoruz: “Türkiye’yi soykırımcı ilan ederek Anayasamızı açıkça ihlal eden bu teröristlere ne kadar daha maaş vereceksiniz ve yargı sürecini ne zaman başlatacaksınız?”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, meclisten ve başka yerlerde katıldığı toplantılarda bunlara kükremekle yetinmesin, icraatını da görelim!”

HDP’DEN ERMENİCE PAYLAŞIM!

Sosyal medya hesaplarından bu paylaşımı yaptılar: “Di ser Jenosîda Ermenan re 105 sal derbas bûn. 105 sal in, ev êşa mezin, ev komkujiya domdar dilê gelê Ermenî û mirovahiyê diêşîne. Di 105’emîn salvegera wê de em hemû qurbaniyan bi rêzdarî û bi dilekî xemgîn bi bîr tînin.”

YANİ BİZE SOYKIRIMCI DİYORLAR!

“Ermeni Soykırımı’ndan bu yana 105 yıl geçti. 105 yıldır bu büyük acı, katliam Ermeni halkının ve insanlığın kalbine zarar verdi. 105. yıldönümünde, tüm kurbanları saygı ve yürekten taziyelerle hatırlıyoruz.”

selyus