Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 25 Şubat 2016

Tuzlalı AK kadınlar teşkilatçılığı önemsiyor

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları, İlçe Başkanı Derya Bacacı’nın öncülüğünde teşkilat eğitimlerine devam ediyor. “Teşkilatçılık ve Teşkilatçılığın Önemi” temalı toplantının konuğu Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, teşkilatçılık üzerine güzel bir sunum yaparak tecrübelerini bayanlara aktardı.

AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları teşkilat eğitimleri devam ediyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı’nın öncülüğünde başlayan ve bütün hızıyla devam eden teşkilat eğitimlerinin ikincisi İlçe Başkanlık Binası Toplantı Salonu’nda düzenlendi. Toplantıyı İl kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi ve Tuzla Sorumlusu Esma Ersin’de yakından takip etti. 

“Teşkilatçılık ve Teşkilatçılığın Önemi” temalı toplantıda Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı teşkilatın içinden gelen biri olması hasebiyle tecrübelerini bayanlara aktardı. Tuzla’da ilçe başkanlığı yaptığı yıllarda ekibiyle birlikte yaptığı önemli icraatlarıyla İstanbul’da adından söz ettiren Başkan Yazıcı, aynı başarıyı belediye başkanlığı görevinde de yürütüyor. Tuzla’nın başarılı bir o kadar da bilgi birikimli AK Kadınlarına faydalı güzel sunum yapan Başkan Yazıcı, kadın kollarının başarılı çalışmalarını takip ettiğini ve yanlarında olduğunu, önümüzdeki süreçte de üstüne düşen ne görev varsa her zaman yapmaya hazır olduğunu da belirtti.

Toplantıda ayrıca AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Ayşe Kartal teşkilatçılık üzerine konuştu. Kadınların ruhunu çok iyi analiz etmesini de bilen Kartal, seçim çalışmaları sırasında Tuzla’nın AK Kadınlarının saha hakimiyetine bizzat şahit olduğunu dile getirdi.

BAŞKAN BACACI HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Bu verimli programla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Bacacı, “Teşkilat eğitimlerinin önemine binaen 2.sini düzenlediğimiz “Teşkilatçılık ve Teşkilatçılığın Önemi” konu başlıklı eğitim programımızda kadınlarımızın siyasetteki yerini ve önemini her zaman dile getiren, bizlere olan desteğini sürekli hissettiren Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı beyefendiden aldık. Bu günde bizleri yalnız bırakmadığı için il sorumlumuz Esma Ersin hanıma ve milletvekili adayımız Ayşe Kartal hanımefendiye, güzel sunumuyla teşkilatçılık bilgimize ilaveler katan Şadi Başkanımıza ve teşkilat olmamızı sağlayan gece gündüz demeden desteğini hissettiğim güzel gönüldaş ekibime, arkadaşlarıma en kalbi teşekkürlerimle” diye konuştu. 

selyus