Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 8 Ocak 2016

Tuzlalı AK Kadınların Ensar yüreği

“Güneşin doğduğu yerde çocuklar üşüyorsa, güneşin battığı yerde insanlık ölmüş demektir” sloganıyla yola çıkan ve Ensar yüreklerini ortaya koyan AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Derya Bacacı’nın öncülüğünde muhacir çocuklar için atkı ve bere örme kampanyası başlattı.

“Güneşin doğduğu yerde çocuklar üşüyorsa, güneşin battığı yerde insanlık ölmüş demektir” sloganıyla yola çıkan AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Derya Bacacı’nın öncülüğünde muhacir çocuklar için atkı ve bere örme kampanyası başlattı. Yoğun bir çalışma başlatan Tuzla İlçe Kadın Kolları Yönetimi adeta bu işe kilitlendi. Yakınlarını da teşvik eden kadın kolları, 29 Ocak Cuma gününe kadar sürecek olan kampanya da ciddi anlamda katkı sunacaklarını ifade ettiler.

Muhacir çocuklar için atkı bere örme kampanyası ile ilgili açıklama yapan AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Başkan Derya Bacacı, “Sevgimizi ilmek ilmek dokuduğumuz muhacir çocuklarımız için yaptığımız atkı ve berelerimizi tüm teşkilatım ile özverili bir kampanya yürüterek devam ediyoruz. Bir anne, bir kadın olarak dünyanın neresinde olursa olsun yeter ki ihtiyacının olduğunu bildiğimiz anda kanatlarımızı açar kuşlar gibi elimizin uzanamadığı yere dualarımızı gönderir, elimizin uzanan yerine de ihtiyaçları noktasında yardım etmek için hep birlikte varız deriz” diye konuştu. 

İlginizi çekebilir

Yekvücut olmayan haindir

Yekvücut olmayan haindir

selyus