Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Mayıs 2015

Ümraniye’de siyaset esnaf buluşması

ESSİAD, Dernek Başkanı Necmettin Sarı’nın öncülüğünde AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Sert, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı E. Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan’ı esnafla buluşturdu.

İstanbul Anadolu Yakası Esnaf Sanatkarları ve İşadamları Kültür ve Dayanışma Derneği (ESSİAD) üyeleri ile AK Parti’nin ileri gelenleri biraraya geldi. Dernek Başkanı Necmettin Sarı’nın öncülüğünde ESSİAD lokalinde organize edilen iş dünyası siyaset buluşmasına AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Hasan Sert, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı E. Sedat Çakıroğlu, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan, Ümraniye Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Resul Taşçı ve ilçenin esnafları katıldı. Esnafın sorunlarını ve eleştirilerini dikkatlice dinleyen İlçe Başkanı E. Sedat Çakıroğlu ile Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan notlar alarak sorunlarla ilgileneceklerini ifade ederek, yapılan siyasi eleştirilere de net cevaplar verdiler.

BİZLER ŞEYTAN TAŞLAMAKTAN SALAVAT GETİRMEYE FIRSAT BULAMADIK”

Son yıllarda AK Parti iktidarının içerde ve dışarda yıpratılmak istendiğini belirten İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu “AK Parti iktidarı ile büyük bir gelişim sergileyen Türkiye son yıllarda birilerini rahatsız etti. Büyümemizi hazmedemeyen şer odaklarının kirli oyunları yüzünden ülkemizin büyüme oranı düştü. Bizler şeytan taşlamaktan salavat getirmeye fırsat bulamadık. Şimdi önümüzde yeni bir süreç var ve bu süreçte inanıyoruz ki milletimiz en doğru kararı verip güven ve istikrarın devamı yönünde tercihini yapacaktır” şeklinde konuştu.

“YÜKSELEN ÜMRANİYE TERİMİNİ KULLANDIĞIMIZ VAKİT BİRİLERİ BİZE GÜLÜYORDU”

Ümraniye’nin Başkan Hasan Can yönetiminde son 12 yılda nereden nerelere geldiğini ifada eden Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan,“Bir zamanların çamurlu yolları, patlayan çöplüğü, sapığı ve bozuk imajlı Ümraniye’si bakın şimdi ne durumda. Biz göreve gelirken Yükselen Ümraniye terimini kullandığımız vakit birileri bize gülüyordu. Şimdi Alemdağ Caddesi’nden Çiftlik Sokağa şöyle bir bakın. Her gün yüz binlerce insanın ziyaret ettiği Çarşı’da dükkan kiraları nasıl 40-50 hatta 60 bin liraları bulmuş. Şerifali’de 3-5 bin lira yapmayan arsaların üzerine yapılan daire fiyatları nasıl trilyonlara yaklaşmış? Eğitimde, sağlıkta, imarda, sosyal ve kentsel hayatın tüm gereklerinde Ümraniye’miz her geçen gün güzelleşip kalkınmaya devam ediyor ve milletimiz istediği sürece de devam edecek” dedi.

 

 

Etiketler:
selyus