Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 3 Mayıs 2015

Mustafa Demiral sahaya hakim

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Demiral, Ümraniye İlçe Teşkilatıyla birlikte Esenşehir Mahallesi’nde saha hakimiyetiyle çok iyi bir seçim çalışması çıkardılar.

AK Parti, Türkiye’nin bütün il, ilçe ve beldelerinde olduğu gibi İstanbul’un da ilçelerinde olağanüstü bir seçim takvimi yürütüyor. Bu yoğunluğun yaşandığı ilçelerin başında gelen Ümraniye’de bazı zorlu bölgelerde bulunmuyor değil. Ancak milletvekili adayı ve ekip tecrübeli olunca bazen zorlukların kolay aşıldığı da görülüyor. Ümraniye’de olduğu gibi. Tabii aday, siyasetin köklerinden gelen önemli bir isim ve o isimde İstanbul’un beyefendisi, Üsküdar teşkilatlarının sevilen deneyimli ismi AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Demiral, saha hakimiyeti, vatandaşlarla kurduğu etkili diyalog, düzgün hitabet ve en önemlisi de teşkilatla bir bütün uyum içinde çalışmasının ön plana çıktığını görürsünüz.

Yaptığı etkili siyasetle İstanbul’da iz bırakan AK Parti Üsküdar eski İlçe Başkanı Zekeriya Erim’in, aralarında Sinan Aktaş, Mustafa Kara gibi isimlerinde içinde olduğu İlçe Yönetim Kurulu’nda görev alan Mustafa Demiral’ın Ümraniye İlçesi Esenşehir Mahallesi’nde gösterdiği performansla adeta ben bu işi yaparım arkadaş dedirtti. Ekiple uyumu, güleryüzlü ama bir okadar da işini ciddi yapan Demiral, zaman zaman AK Parti ve Hükümet aleyhine yapılan eleştirilere de siyasi tecrübesiyle teklemeden cevaplar verdi. Özellikle Hükümetin 13 yıllık icraatlarını anlatmaya başlayınca karşı tarafının yumuşadığı görüldü. Hülasa; Mustafa Demiral ve kendisiyle sahada görev yapan Ümraniye İlçe Teşkilatının, seçim gününe kadar partiye katıkları büyük olacak gibi görünüyor.

Etiketler:
selyus