Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 21 Haziran 2016

Ümraniye farkıyla vefa buluşması

Her yıl geleneksel olarak iftar programı düzenleyen AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı, Başkan Çakıroğlu’nun ev sahipliğinde Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’nde eski yeni tüm teşkilat mensuplarını bu yıl da aynı sofrada buluşturdu.

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı iftar buluşmasına yoğun katılım oldu. AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu’nun ev sahipliğinde Hekimbaşı Spor ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar programına AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcıları Celal Erdoğan ile Cihan Öztürk, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Göllüce, Ümraniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ve yönetimi, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar ve yönetimi, AK Parti Ümraniye İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri, mahalle başkanları ve yönetimleri, teşkilat eski mensupları, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

  

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, “Bugün kardeşlik sofrasında hep bir aradayız Bu zamana kadar ulaştığımız başarılar, üretkenliğimiz ve 80 yılda Türkiye’de yapılanların 4-5 katını yapmamızı sağlayan hikâyemiz, birlik ve beraberliğimizle mümkün oldu. Bu davaya hizmet eden herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte bu yola devam edeceğiz” dedi.

İftar programında bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Büyüyen, gelişen ve geleceğe emin adımlarla yürüyen bu kadro, Türkiye’nin için şans. Rabbim bu güzel kadroya daha güzel işler yapmayı nasip etsin” dedi. AK Parti İl Teşkilatı ile katıldığı Diyarbakır- Sur iftarında yaşadığı birlik ve beraberlik duygusunu anlatan Başkan Hasan Can “Gözlerinde geleceğe dair umut olan; devletine, milletine güven ışığı olan Diyarbakırlı kardeşlerimizle bir araya geldik” dedi. “Tarih boyunca üzerimize çökmeye çalışan kara bulutları nasıl dağıttıysak, yine dağıtacağız” diyen Başkan Hasan Can, “Allah’ın izniyle hiçbir dünya gücüne, bin yıldan beri barış içinde yaşadığımız bu toprakları vermek gibi bir niyetimiz yok” dedi. Başkan Hasan Can: “Mübarek Ramazan akşamında Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Bu millet milli ve manevi değerleriyle barış içinde yaşamaya kararlıdır” dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci yaptığı konuşmasında, “Teşkilatımızın vefa iftarında bir aradayız. Bir bereket ve rahmet sofrasında birlikteyiz. Hepimiz farklı makam ve mevkilerde yer aldık, fakat bizi bu mübarek günde kardeş kılan Rabbim bize en büyük lütfu vermiştir. Ümraniye, AK Parti ışığının en iyi şekilde yandığı ilçelerden biridir. Bunda emeği olan tüm kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam” dedi. “Bu iftar sofralarının gücü, sağlam iradenin gücü bu davayı çok daha iyi noktalara taşıyacak” diyen Temurci, “Biz bir davanın ve idealin partisiyiz. Biz sadece Türkiye için siyaset yapan bir kadro değiliz, ümmet ağlarsa ümmet diz çökerse bu vebali kaldıramayız. Ümraniye teşkilatı olarak, İstanbul olarak haykırıyoruz ki, Allah’ın izniyle asla dize çökmeyeceğiz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

selyus