Ana Sayfa YAŞAM 21 Haziran 2016

Sarıgazi’de Ramazan Coşkusu

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte sosyal hayattaki değişiklik ve farklılık kendini hissettiriyor. Sancaktepe’de başta iftar davetleri olmak üzere sosyal etkinliklerle Ramazan coşkusu yoğun bir şekilde yaşanıyor.

Sancaktepe Belediyesi tarafından Sarıgazi Mahallesinde gerçekleştirilen programa mahallelinin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde kurulan iftar sofraları tüm mahalleyi bir araya getirdi. İftar saatlerine yakın masalarda yerlerini alan Sarıgazi Mahallesi sakinleri ezanı heyecanla beklerken Ramazan ayının güzelliğini ruhlarında hissettirdi.

20 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilen iftar programına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı İsmail Erdem yaptığı konuşmada; Ramazan ayının önemine vurgu yaparken, ‘Ramazan ayı; gönüllerin yumuşadığı, bereketin arttığı, kardeşliğin derinleştiği, 29 gün boyunca komşuların, kardeşlerin, arkadaşların bir araya geldiği, birlik ve beraberlik için çok önemli bir ay olduğunu belirtti. Başkan Erdem, iftar yemeğine katılan konuklar ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

selyus