Ana Sayfa İÇ POLİTİKA 30 Ekim 2015

Ümraniye Teşkilatından mahalle çıkartması

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ve teşkilat mensupları, Esenkent ve Esenşehir mahallelilerden çok büyük teveccühle karşılaştılar.

AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Esenkent ve Esenşehir Mahallelerine adeta çıkartma yaptılar. Bu mahallelerde hem esnaf ziyaretleri hem de sokaktaki vatandaşlarla buluşan Ümraniye Teşkilatı, çok büyük teveccühle karşılaştılar. Başkan Çakıroğlu’nun öncülüğünde gerçekleşen bu çalışmada İlçe Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Bilgin’de bayan vatandaşlarla yakından ilgilendiği gözlerden kaçmadı. Güleryüzlü ve siyasi birikimiyle bayan seçmene dokunan Başkan Bilgin, ayrıca İlçe Başkanı Çakıroğlu ile uyum içinde Ümraniyelilere merhaba dediler.

BİR ÖNCEKİNDEN DAHA İYİ OLACAK

Bu seçimlerden bir öncekinden çok daha fazla oy alacaklarını dile getiren AK Parti Ümraniye İlçe Teşkilatı, İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Ümraniye her yönüyle 1 Kasım Seçimleri’ne kendini hazır hissettiklerini ve seçim süresince hem SKM’siyle, hem ana kademesiyle, hem kadın ve gençlik kollarıyla, hem de mahalle teşkilatlarıyla çok büyük fedakarlık göstererek çalıştıklarını dile getirdi. 

 

selyus